Η Pugnant Film Series παρουσιάζει τις ταινίες Jesus Shows You the Way to the Highway και Rugby Boyz

Η επόμενη προβολή του Pugnant Film Series είναι το Jesus Shows You the Way to the Highway, η αφροφουτουριστική ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα.

Η δεύτερη ταινία του Miguel Llansó, "Jesus Shows You the Way to the Highway", που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα ως η πιο αγαπημένα "mindfuck" ταινία του 2019, προβάλλεται από την Pugnant Film Series που οργανώνει προβολές underground, dada και auteur κινηματογράφου.

Συνεχίζοντας στο ύφος του φανταστικού με το οποίο συστήθηκε στο Crumbs το 2015, ο σκηνοθέτης δημιουργεί μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με κατασκόπους, που μας ταξιδεύει σε άλλες διαστάσεις. Η ταινία γυρίστηκε στην Αιθιοπία (το δεύτερο σπίτι του Miguel Llansó), στην Εσθονία, στη Λετονία, τη Ρουμανία και την Αγγλία και διακρίθηκε στα σημαντικότερα φεστιβάλ του φανταστικού κινηματογράφου (Neuchatel International Fantastic Film Festival, το Fantasia Film Festival, το Sitges Film Festival και το PÖFF Black Nights).

Πριν το Jesus Shows You the Way to the Highway θα προβληθεί επίσης για πρώτη φορά στην ελλάδα η μικρού μήκους ταινία Rugby Boyz του Khavn De La Cruz. Δηλαδή του πλέον αγαπημένου δημιουργού του Pugnant Film Series. Ένα απίστευτο ντοκουμέντο που μας έρχεται από τις φτωχογειτονιές των Φιλιππίνων με τα πιο απίθανα freestyle skills που μπορείς να φανταστείς.


Εικόνα
pugnant_film_series_screening_poster_inexarchiagr

Jesus Shows You the Way to the Highway (2019)
Διάρκεια: 82' | Σκηνοθεσία: Miguel Llansó

Σύνοψη:
Ο Gagano και ο Palmer, δυο πράκτορες της CIA έχουν αναλάβει την αποστολή να καταστρέψουν έναν επικίνδυνο ιό του λογισμικού που είναι γνωστός ως "Σοβιετική Ένωση". Όταν μπαίνουν στο σύστημα χρησιμοποιώντας ένα VR λογισμικό, η αποστολή τους εξελίσσεται σε παγίδα.

Εικόνα
rugby_boyz_pugnant_khavn_inexarchiagr

Rugby Boyz (2006)
Διάρκεια: 8' | Σκηνοθεσία: Khavn

Σύνοψη:
Αυτά τ' αγόρια παίζουν καλά ποδόσφαιρο και σνιφάρουν μπαταρίες και κόλλα. Λένε αστεία για βαμπίρ και ραπάρουν με απίστευτο φλόου.



//


Ινφο


Που
O Μετεωρίτης
Φωκίωνος Νέγρη 68, Κυψέλη
Περιορισμένη χωρητικότητα, απαραίτητη κράτηση θέσης
στο pugnantfilmseries@gmail.com ή με μήνυμα στη σελίδα του Pugnant Film Series

Chimeres.space
Πυθοδώρου 6, Μεταξουργείο

Πότε
Παρασκευή 19 Ιουνίου,
Ώρα έναρξης:
Μετεωρίτης στις 21.00
Chimeres.space στις 21.45

Είσοδος ελεύθερη

*Η προβολή για την καλύτερη εξυπηρέτηση, λόγω των μέτρων ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού θα λάβει χώρο σε 2 τοποθεσίες με πολύ μικρή διαφορά ώρας.


//


Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter