Χιλιάδες κόμικς από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών στο Comics Bazaar στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο το μπαζάρ Comicdom, είναι και πάλι εδώ, ανανεωμένο, και πάντα με πάρα πολλά κόμικς περιμένει φανατικούς συλλέκτες ή απλούς αναγνώστες στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.


Οι φίλοι των κόμικς, όσοι αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα αλλά και οι φανατικοί συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους, ξανά μετά από καιρό δίνουν ραντεβού στο καλοκαιρινό Comicdom μπαζάρ, αυτή τη φορά στη Δημοτική Αγοράς Κυψέλης. Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια.

Συμπληρώνουμε τα κενά στη συλλογή μας, ανακαλύπτουμε τίτλους που δεν γνωρίζαμε, βρίσκουμε δώρα ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, σκληρόδετα, καθώς και πολλές φιγούρες, statues, Funko Pop!, games και πάσης φύσεως συλλεκτικά.


Εικόνα


ComicDom

Η ιστορία της δραστήριας ομάδας στον χώρο των comics στη χώρα μας, ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1996, και επισημοποιήθηκε το 2004, με την ίδρυση της Comicdom Press. Αντικείμενό της, η προώθηση και η διάδοση της 9ης Τέχνης στη χώρα μας.

Ο ιστότοπος Comicdom.gr ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2004, ενώ το 2006, ήταν η χρονιά έναρξης του διεθνούς φεστιβάλ comics, Comicdom Con Athens (σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση).

Από το 2008, η εκδοτική Comicdom Press έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους έλληνες δημιουργούς, έχει αναδείξει νέους και έχει εγκαινιάσει (σε συνεργασία με το δίκτυο κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Impact Hub Athens) την Athens Comics Library, την πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη διεθνών και ελληνικών comics στην Αθήνα. 

//


Extra Ίνφο

Που
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη


Πότε
Κυριακή 27 Ιουνίου, 2021
11 π.μ. - 9 μ.μ.

Ελεύθερη είσοδος

//

To fb κάλεσμα στο μπαζάρ.

Εικόνα
comicdom_bazaar_june_agora_kypselis_poster_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter