Δυνατό διπλό λάιβ με Fundracar και Bazooka στο Fuzz Club

Tο μεγάλο διπλό λάιβ της Αθήνας με Fundracar και Bazooka έρχεται τον Μάρτιο στο Fuzz Live Music Club να μας ξεσηκώσει με punk, ροκ, ρέγκε και ψυχεδελική ατμόσφαιρα.


Δύο συγκροτήματα που πρέπει να ακούσεις ζωντανά για να καταλάβεις τι μετατρέπει μια συναυλία σε εμπειρία μας φέρνει το i-JUKEBOX, στήνοντας μία βραδιά που θα συνδυάσει μια ποικιλία ειδών, με την τρέλα, τη φασαρία και τον πανικό που τόσο μας έχουν λείψει. Το νέο μας συναυλιακό ραντεβού με τους Fundracar και τους Bazooka δίνεται τον Μάρτιο στο Fuzz Club

 Οι Fundracar:

Η μπάντα της οποίας το υλικό δεν μπορεί να καταταχθεί ούτε καν σε τέσσερα είδη μουσικής. η μπάντα που έχει αυτό το "κάτι", παίζει r
eggae, αλλά παίζει και punk, παίζει και rock, αλλά παίζει και funk. Ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, ηλεκτρονικά synths και human beatbox. Όλα αυτά, με βάση τους τον ρυθμό των drums, ενδεδυμένα με στίχο απρόσμενο και ανατρεπτικό, δημιουργούν ένα μουσικό κράμα που σε τριπάρει ενώ ταυτόχρονα σε βάζει να σκέφτεσαι, που σε διασκεδάζει ενώ ταυτόχρονα σε στραγγίζει συναισθηματικά.

Με θεράποντα ιατρό τον Μάριο (κατά κόσμο Νταβέλη) και την κολεκτίβα των τροφίμων ψυχιατρείου που τον συνοδεύουν στα studios και τις σκηνές ολόκληρης της χώρας, οι Fundracar μετρούν πλέον 13 χρόνια από το πρώτο single και 10 χρόνια από το πρώτο άλμπουμ, ενώ έχουν εμφανιστεί ζωντανά στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, σε δράσεις και αυτο-οργανωμένα λάιβ, ενώ έχουν στήσει και τις δικές τους συναυλίες.



Fundracar's Website | Fb Page | Instagram | Bandcamp | Spotify | Youtube



Οι Bazooka:

Το ψυχεδελικό punk rock θωρηκτό των Bazooka, σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2008, και από τότε έχει περιοδεύσει 11 φορές στην Ευρώπη και μία στις ΗΠΑ το 2013.

Το πρώτο τους single με τίτλο "Shame Take My Brain / Ravening Trip" (Inch Allah Records) κυκλοφόρησε το 2011, ενώ το 2012 σηματοδότησε την πρώτη τους συνεργασία με την αμερικανική Slovenly Recordings, για την κυκλοφορία του EP "I Want to Fuck All The Girls in My School". Το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους, είδε το φως της δημοσιότητας το 2013, ενώ ακολούθησε το single "Δεμένος στο Κρεβάτι Σου" (Sound Effect Records, 2016), όπως και ο διάδοχος του ντεμπούτου τους, το "Άχρηστη Γενιά" (Slovenly, 2016). Το 2017 ένωσαν δυνάμεις με την Inner Ear Records, μέσω της οποίας και κυκλοφόρησαν το EP "Ζούγκλα".

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους "Zero Hits" κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου 2019, πάλι μέσω της Inner Ear Records, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τον μουσικό Τύπο, ενώ η μπάντα περιόδευσε εκτενώς για την προώθησή του.

Αυτήν την περίοδο οι Bazooka ηχογραφούν τον καινούργιο τους δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 ενώ ετοιμάζουν και μίνι τουρ εντός συνόρων.


Bazooka's Fb Page | Instagram | Bandcamp | Spotify | Youtube

//

Δείτε ακόμα:
Fundracar: "Η Ομόνοια με το επιβλητικό σιντριβάνι και τα ωραία χρώματα τη νύχτα συμβολίζει και λίγο την υποκρισία της εποχής μας".

Εικόνα
fundracar_bazooka_fuzzclub_live_2022_inexarchiagr

//


Extra Ίνφο

Που
Fuzz Live Music Club
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Πότε
Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Εισιτήρια
12 ευρώ  στην προπώληση,
14 ευρώ στο ταμείο

Προπώληση από το δίκτυο Viva:
Online | Τηλεφωνικά στο 11876 | Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης\

Εισέρχεστε στον χώρο επιδεικνύοντας:
α) Έγγραφο ταυτοπροσωπίας
β) Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης
Για τους ανήλικους επιτρέπεται η είσοδος με την επίδειξη self-test


 

To fb κάλεσμα στο λάιβ και το αφισάκι!!

Εικόνα
fundracar_bazooka_fuzz_club_live_2022_poster_inexarchiagr



Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter