Απροσάρμοστοι / λάιβ όπως και κάθε χρόνο για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Όπως κάθε Δεκέμβρη, εδώ και 28 χρόνια, τα εναπομείναντα μέλη των Απροσάρμοστων μας δίνουν ξανά αφορμή να τραγουδήσουμε τα κομμάτια που μας συντροφεύουν μέχρι σήμερα, σε μία γιορτή για τον Πρίγκηπα, τον Δεκέμβρη στο Κύτταρο.


To 2017 παρουσιάστηκε η τελευταία ηχογραφημένη συναυλία του Παύλου Σιδηρόπουλου με τους Απροσάρμοστους, με τραγούδια από τα διήμερα 16-17 και 23-24 Μαρτίου του 1990 στο υπόγειο του An Club, σε βινύλιο από την B-otherside records, την ανεξάρτητη δισκογραφική του Δημήτρη Βασιλειάδη.

Φέτος, τα μέλη των Απροσάρμοστων, Κυριάκος Δαρίβας, Οδυσσέας Γαλανάκης και Αλέκος Αράπης, 
που μαζί με τον Βασίλη Πετρίδη τον Λουκά Γκέκα και με μπροστάρη τον αξέχαστο Παύλο, άφησαν το ανεξίτηλο σημάδι τους στην ελληνική ροκ σκηνή, μας δίνουν τη χαρά, την αιτία και αφορμή να τραγουδήσουμε μαζί τους σε κάτι περισσότερο από μια συναυλία, στη γιορτή για τον πρίγκηπα του γλυκόπικρου παραμυθιού που λέγεται ελληνικό ροκ, για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για τα τραγούδια του, για τη στάση ζωής του, για την "προίκα" του και όσα αυτά εκφράζουν.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι surf instrumental μπάντα, Dirty Fuse!



//

Extra Ινφο


Που
Κύτταρο
Ηπείρου 48 και Αχαρνών
210 8224134

Πότε
8 Δεκεμβρίου, 2018
Πόρτες: 22.00 

Εισιτήρια
10€ 


Εικόνα
kyttaro-poster-inexarchia

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter