Αποκριάτικη φιέστα με τους N'Cheezed λάιβ στο Bad Tooth

Με λαιβάκια και εορταστική διάθεση υποδέχεται τον μήνα Μάρτιο το Bad Tooth στο Ψυρρή. Το πρώτο λάιβ είναι μία αποκριάτικη φιέστα με τους N'Cheezed, λίγες ώρες πριν την Καθαρά Δευτέρα.

Με τέσσερις συναυλίες σε ένα μήνα μας υποδέχεται το Bad Tooth. Πανκ ροκ, ροκενρολ, τρέλα και υποκουλτούρα με το πρώτο λάιβ να έχει οικοδεσπότες τους N'Cheezed που υπόσχονται μια βραδιά μαγείας και μεταμόρφώσης.

Μέσα στον Μάρτιο θα εμφανιστούν επίσης οι Πεθαίνουν Στο Τέλος (13 Μαρτίου), Frenzee (20 Μαρτίου) και The Dead Dranks (27 Μαρτίου).

Οι N'Cheezed (προφέρεται Εντσίζντ)

Είναι η πρώτη G-Pop μπάντα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Συνδυάζοντας τον ελληνόφωνο στίχο με στοιχεία από πάσης φύσεως dance μουσική, funk, punk, country, j-pop και shred φέρνουν το πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση και επιθυμούν να κάνουν με τη μουσική τους τους πιο ετερόκλητους ανθρωπότυπους να έρθουν κοντά. Έχουν ως βάση το λεκανοπέδιο Αττικής και είναι 3 στους 4 από νησί.

Για το λάιβ στο Bad Tooth, οι N'Cheezed προειδοποιούν:

"Η εν λόγω γιορτή είναι μπαλ μασκέ οπότε πράξτε ανάλογα διαφορετικά θα σας πετάξουμε μπανανόφλουδες".



Εικόνα
ncheezed_carnival_live_bad_tooth_inexarchiagr

//

Ίνφο

Που
Bad Tooth
Κακουργιοδικείου 6, Ψυρρή

Πότε
Κυριακή 6 Μαρτίου, 2022

Εισιτήρια
5 ευρώ (Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

//

Το fb κάλεσμα στο λάιβ των N'cheezed και η σελίδα του Bad Tooth.

Εικόνα
ncheezed_carnival_live_bad_tooth_poster_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter