Το Satanico Pandemonium (1975) σε μεταμεσονύκτια προβολή στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα

Το θρίλερ μυστηρίου Satanico Pandemonium (1975), σε μεταμεσονύχτια προβολή στη Ριβιέρα, από την κινηματογραφική λέσχη Midnight Express.

Το Satanico Pandemonium: La Sexorcista, βασισμένο στο φιλμ του Κεν Ράσελ "The Devils", επιστρέφει από το Midnight Express. Την ταινία προλογίζει ο Άκης Καπράνος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κέρδη των προβολών του Midnight Express σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, για ολόκληρο τον Αύγουστο, θα κατατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό.

Το Midnight Express γράφει στο κάλεσμα για την ταινία:

Οι Μεξικάνοι έχουν τη δική τους ιστορία στο exploitation cinema, μια ιστορία που δεν γνωρίσαμε στη χώρα μας, μιας και οι ταινίες τους σπανίως "έπιαναν" λιμάνι εδώ, ακόμα και τα χρόνια που οι πάντες αγόραζαν (και έπαιζαν) τα πάντα.

Ταινίες με το γκάζι πατημένο, ταινίες δίχως κανέναν φραγμό, ταινίες κυριολεκτικά οργιώδεις. Και, περισσότερο απ' όλες, το Satanico Pandemonium του Gilberto Martínez Solares, τον τίτλο του οποίου τσίμπησε ο - δηλωμένος λάτρης της ταινίς - Quentin Tarantino για να βαφτίσει τον χαρακτήρα της βαμπιρέλας Σάλμα Χάγιεκ στο From Dusk 'till Dawn.

Εδώ λοιπόν, μια νεαρή καλόγρια προσπαθεί να αντισταθεί στον πειρασμό και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που προκύπτουν από τη συνάντησή της με έναν μυστηριώδη άγνωστο - που όμως ενδέχεται να είναι ο ίδιος ο Σατανάς! 

"...σεξουαλικότητα, gore, αρκετά πλούσια ατμόσφαιρα και όμορφη φωτογραφία που κάνουν το Satanico Pandemonium σχεδόν άχαστο για τους φίλους του συγκεκριμένου είδους του exploitation cinema..." - b-movies.gr

Εικόνα
satanico_pandemonium_midnight_express_riviera_1975__inexarchiagr

Σύνοψη:
Η νεαρή μοναχή Μαρία, γνωστή στο μοναστήρι για το φιλανθρωπικό της έργο, μπαίνει στον πειρασμό να ακολουθήσει τον Σατανά από διάφορα οράματα απαγορευμένων σεξουαλικών φαντασιώσεων. Οι πράξεις βλασφημίας της αυξάνονται, η Μαρία συνειδητοποιεί ότι επιλέχθηκε από τον Διάβολο για να οδηγήσει τις αδελφές μοναχές στην κόλαση. 

Συντελεστές
Συγγραφείς: Αντόλφο Μαρτίνεζ Σολάρες, Γκιλμπέρτο Μαρτίνεζ Σολάρες, Χορχέ Μπαραγκάν
Σκηνοθέτες: Γκιλμπέρτο Μαρτίνεζ Σολάρες
Ηθοποιοί: Αμπάρο Φάστενμπεργκ, Βερόνικα Ρίβας, Γιαγιόι Τοκάβα, Ενρίκε Ρότσα, Κλιμένσια Κόλιν, Λάουρα Μοντάλβο, Ντάνιελ Αλμπέρτος, Ντέλια Μαγκάνα, Πατρίσια Άλμπαν, Σεσίλια Πέζετ

Τρέιλερ

//

Τι είναι το "Midnight Express"; 

"Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε". Μάθετε περισσότερα στο γκρουπ στο fb. 


//

Εικόνα
satanico_pandemonium_midnight_express_riviera_solares_inexarchiagr

Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
τηλ. 210 384 4827

Πότε 
21 Αυγούστου 2021
Σάββατο προς Κυριακή, 01.00 

Ταινία
Satanico Pandemonium (1975) / Satanico Pandemonium: La
Sexorcista

Εισιτήρια
6 ευρώ

//


Το fb κάλεσμα στην προβολή.

Εικόνα
satanico_pandemonium_midnight_express_riviera_poster_inexarchiagr


 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter