Predator (1987) - Ο Κυνηγός σε μεταμεσονύκτια προβολή στην Ααβόρα από το Midnight Express

Ο Κυνηγός (Predator), η κλασική ταινία δράσης, μία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με εντυπωσιακό καστ προβάλλεται για μία και μοναδική φορά αυτό το Σάββατο, μετά τα μεσάνυχτα, σε αποκατεστημενη κόπια στην Ααβόρα. Την προβολή προλογίζει ο Κώστας Χανδρινός.

It came for the thrill of the hunt.
It picked the wrong man to hunt.

Η δεύτερη ταινία του μήνα για την κινηματογραφική λέσχη Midnight Express, ξεκινά σαν μια συνηθισμένη περιπέτεια και εξελίσσεται σε κάτι εντελώς αναπάντεχο και διαφορετικό. Σκηνοθετημένος με ιδιαίτερα δυναμική διάθεση και badass ατάκες, ο "Κυνηγός" έγινε αυτόματα μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης, και κλασική πλέον για το είδος της χάρη στο συνδυασμό του στοιχείου της δράσης με την επιστημονική φαντασία. Την προβολή προλογίζει ο Κώστας Χανδρινός.

Η ταινία μας σύστησε τον Τζον Μακ Τίρναν, τον άνθρωπο που άλλαξε το σινεμά δράσης μια για πάντα με ταινίες όπως αυτή και το πρώτο Die Hard που γύρισε αμέσως ένα χρόνο μετά. Η δε εισπρακτική της επιτυχία είχε σαν αποτέλεσμα μια σειρά από σίκουελ, remake και crossover ενώ είδαμε το κεντρικό "κτήνος" σε κόμικ και βιντεοπαιχνίδια. Ξεκάθαρα μία από τις καλύτερες στιγμές του Σβαρτζενέγκερ. (πληροφορίες)

Σύνοψη
Η ταινία ακολουθεί την πορεία μιας ομάδας κομάντο σε μια ζούγκλα της κεντρικής Αμερικής όπου δέχονται επίθεση από ένα εξωγήινο τέρας που απειλεί 
την ανθρωπότητα με αφανισμό.

Τρέιλερ
 

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Τζον Μακ Τίρναν
Πρωταγωνιστούν: Αρνολντ Σβαρτζενεγκερ, Σέιν Μπλακ, Μπιλ Νιτουκ, Καρλ Γουεδερς, Ντον Τσέιβς

//
 

Ινφο

Που
Κινηματογράφος Ααβόρα
Ιπποκράτους 180, Αθήνα
Τηλ:21064623271

Πότε
Σάββατο 11 Ιανουαρίου, 2020
00:30 μετά τα μεσάνυχτα
Διάρκεια:107 λεπτα

Εισιτήρια
5 ευρώ 

//

Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε."

*Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στην προβολή

Εικόνα
predator_midnight_express_aavora_inexarchiagr


Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter