Μια γιορτή για τα τρία χρόνια αγώνα για την υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη

Η Ανοιχτή Συνέλευση για την Υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη μας καλεί στο θεατράκι για να γιορτάσουμε μαζί τα 3 χρόνια αγώνα, με συλλογικό βίγκαν πικνικ, παιχνίδια, μουσική και άλλες δραστηριότητες.

 

Το κάλεσμα της Ανοιχτής Συνέλευσης Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη:

3 χρόνια αγώνα, με αρκετές δυσκολίες αλλά και κάποιες νίκες, με τα πάνω και τα κάτω μας. Συλλήψεις, προσαγωγές, ξύλο, τραμπουκισμοί, πορείες, συγκεντρώσεις, δράσεις, παιχνίδια, γιορτές, συζητήσεις, εκδηλώσεις, κείμενα, πανό και πολλές πολλές εφημερίδες – δε μπορούμε να πούμε, περνάμε γεμάτα χρόνια.
Αξίζουν όμως, όταν οι τελευταίες φήμες που φτάνουν στα αυτιά μας μιλούν για κάτι ιδιαιτέρως χαρμόσυνο.

Έτσι, με ηθικό και κεφάλι στον ουρανό μπαίνουμε στον 4ο χρόνο με νέο δήμαρχο, καινούργιες δυναμικές αλλά και μια ανανεωμένη όρεξη για την απελευθέρωση του Λόφου Στρέφη από δήμο/ μπάτσους/ιδιωτικές εταιρίες, αλλά και την υπεράσπιση όλων των δημοσίων χώρων που απειλούνται με την επέλαση του κεφαλαίου και τον εξευγενισμό που κάνει τις γειτονιές μας τουριστικές ατραξιόν.

Για το συλλογικό πικνικ καλούμε όλα σας να φτιάξετε vegan φαγητά, να τα φέρετε και να τα μοιραστούμε όλα μαζί – καλύπτουμε συλλογικά τις ανάγκες μας. Θα έχουμε μπαρ, εφημερίδες και μπλουζάκια του Λόφου.

Ταυτόχρονα θα έχουμε παιχνίδια, μουσική και άλλες δραστηριότητες. Τα έσοδα του μπαρ θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του συντρόφου Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη. Σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας τα 3 χρόνια αγώνα, ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και ακόμα πιο θετικές εξελίξεις".

 

Εικόνα
Ανοιχτή Συνέλευση Λόφος Στρέφη

To fb κάλεσμα στο συλλογικό πικνικ για τα 3 χρόνια αγώνα και το blog της συνέλευσης

 

Information

Που
Θεατράκι του Λόφου Στρέφη 

Πότε
Κυριακή 28 Ιανουαρίου, 2024
Από τις 12.00 | Καθαρισμός
Από τις 14.00 | Πικνικ

Τα έσοδα του μπαρ θα διατεθούν στη στήριξη του Δ.Χατζηβασιλειάδη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter