Το Mad Max 2 (1981) - του Τζορτζ Μίλερ σε μεταμεσονύκτια προβολή

Μεταμεσονύκτια και επετειακή προβολή 2Κ, για την ταινία δράσης των 80's "Mad Max 2: Εκδικητής πέρα από το νόμο", από το Midnight Express στη Ριβιέρα.

Το θρυλικό σίκουελ του Τζορτζ Μίλερ, Mad Max II, που δικαιωματικά θεωρείται το κορυφαίο φιλμ της σειράς, με έναν Μελ Γκίμπσον στα καλύτερα του, για μία μοναδική προβολή από την κινηματογραφική λέσχη Midnight Express στον κινηματογράφο Ριβιέρα. Προλογίζει ο Γιάννης Βασιλείου.

Τρέιλερ


Σύνοψη:
Έχουν περάσει χρόνια από το θάνατο της συζύγου του και του παιδιού του και τώρα πια ο Μαντ Μαξ είναι ένας περιπλανώμενος νομάδας στις ερήμους της Αυστραλίας, που μαστίζονται από τις συμμορίες που αλληλοσκοτώνονται για μερικά γαλόνια βενζίνη. Ο Μαντ Μαξ καταφθάνει σ’ έναν καταυλισμό, επικεφαλής του οποίου είναι ο Παπαγκάλο, που πολιορκείται από το "στρατό" του παρανοϊκού Χιουμούνγκους. Ο τελευταίος αποσκοπεί στην απόκτηση του πετρελαίου που διαθέτει ο καταυλισμός.

Σε μια ύστατη προσπάθεια να γλιτώσουν από την αναπόφευκτη καταστροφή, ο Παπαγκάλο αποφασίζει να οργανώσει μια δυναμική έξοδο με προορισμό τις παραλιακές ακτές. Οδηγός της νταλίκας που θα μεταφέρει το πετρέλαιο θα είναι ο Μαντ Μαξ. Μια αμείλικτη καταδίωξη και μια κούρσα ενάντια στο Χρόνο μόλις αρχίζουν.


Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ
Σενάριο: Τέρρυ Χέιζ, Τζορτζ Μίλερ, Μπράιαν Χάναντ

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Μπρουκς Σπενς, Βέρντον Γουέλς, Μάικλ Πρέστον

Εικόνα
mad_max2_riviera_midnight_express_inexarchiagr

//

 
Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε 
4 Σεπτεμβρίου, 2021
Σάββατο προς Κυριακή στη 01.00

Ταινία
Mad Max 2 / Μαντ Μαξ 2: Εκδικητής πέρα από το νόμο(1981)

Εισιτήρια
6 ευρώ


//


Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

*Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb.

Εικόνα
mad_max_2_riviera_midnight_express_inexarchiagr


 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter