Κυριακάτικο Παζάρι Δίσκων στο Beatniks Road Bar στην Κωλέττη

Τα βινύλια παίρνουν θέση για το μπαζάρ του Beatniks Road Bar. Φίλοι συλλέκτες και dj's καταφθάνουν στην Κωλέττη με κούτες γεμάτες δίσκους.

Επιστρέφουμε στην Κωλέττη για ουίσκι και βινύλια, όταν το χαρακτηριστικό ρολό με τον Lighting Hopkings ανεβαίνει και ο ήλιος έχει δύσει: ποιότητα, ροκενρόλ και μπλουζάδικη ραστώνη στο Βeatniks Road Bar που ήρθε για να μείνει... και το κατάφερε με το παραπάνω. 

Το οικογενειακό παζάρι του Beatniks φέρνει ξανά τους φίλους συλλέκτες και dj's με τους δίσκους τους σε μια αρκετά μεγάλη γκάμα garage, punk, blues, rock'n'roll, alternative, indie, pop, funk, soul, reggae, beat, electronica, noise, experimental.

Πολλά φθηνά αλλά και σπάνια βινύλια, σε καλές τιμές με μουσική επένδυση της ημέρας από τους ανθρώπους του Beatniks και πικάπ έτοιμα για να δοκιμάσουμε ότι αγοράσουμε. 
 
*Διαβάστε περισσότερα για το αγαπημένο μας Beatniks, εδώ


Εικόνα
Παζάρι στο Beatniks

 

Εικόνα
Παζάρι στο Beatniks


 
 

//

Ινφο

Που
Beatniks Road Bar
Κωλέττη 14, Εξάρχεια

Πότε 
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, 2020
από τις 12 το μεσημέρι

//

*Το πόστερ και το fb κάλεσμα στο μπαζάρ

Εικόνα
beatniks_bazaar_vinyl_poster_inexarchiagr


 

Εικόνα
Beatniks Road Bar στα Εξάρχεια: Αυθεντικό, ορθάδικο και ροκενρολ.

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter