Το 11o "Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι" επιστρέφει στη Ριβιέρα για κινηματογραφικά βράδια με καλό κλασικό σινεμά

Καλοκαίρι στα Εξάρχεια σημαίνει Ριβιέρα και Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι! Για μία ολόκληρη εβδομάδα, η διοργάνωση που αγαπά το σινεμά ρεπερτορίου, δίνει το ραντεβού της στον πεζόδρομο και τον κήπο της Βαλτετσίου. Το inExarchiagr βρίσκεται στους υποστηρικτές επικοινωνίας και μίλησε με τον διοργανωτή Ηλία Φραγκούλη / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Σας κανονίσαμε διπλές προσκλήσεις! Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

Εδώ και έντεκα καλοκαίρια το αγαπημένο κινηματογραφικό event του αθηναϊκού καλοκαιριού φέρνει στις οθόνες της απόλυτης καλοκαιρινής φυγής, αυτές των θερινών των σινεμά, ταινίες κλασικού ρεπερτορίου. Ο κινηματογραφικός θεσμός της Αθήνας που αγαπά το κλασικό σινεμά, "Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι", επέστρεψε και οι απανταχού σινεφίλ οργανώνονται: 14 με 20 Ιουλίου 2022, κλασικές και σπάνιες ταινίες, ομορφαίνουν τα καλοκαιρινά μας ραντεβού στον κήπο της Βαλτετσίου. 

Ο θεσμός ξεκίνησε από τον Ηλία Φραγκούλη το 2012, παράλληλα με το ανεξάρτητο κινηματογραφικό site freecinema.gr. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ βρήκε τα τελευταία χρόνια το σπίτι του για τα καλά. Που αλλού; Στα ανήσυχα Εξάρχεια και στη Ριβιέρα, το θερινό σινεμά που μας “μορφώνει” κινηματογραφικά καθε καλοκαίρι. Κάτι που φαντάζει κλασικό και σχεδόν καθημερινό, όπως η θέαση μίας ταινίας σε έναν θερινό, στα χρόνια της ιντερνετικής κουλτούρας μοιάζει να είναι επαναστατικό: η ιερολετεστία της συνάντησης και του “φευγιού” κάτω από μία οθόνη, οι ταινίες που δύσκολα θα δεις τον χειμώνα και event όπως το "Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι", είναι τα συγχρόνα μέσα μιας προσωπικής αυτομόρφωσης που αψηφά την ταχύτητα και την αποξένωση της ψηφιακής εποχής μας.Το Ξαφνικά Φέτος Το Καλοκαίρι συναντά στα Εξάρχεια το κινηματογραφόφιλο κοινό που αναπολεί τη γνήσια ψυχαγωγία του θερινού σινεμά αλλοτινών εποχών.

Το inExarchiagr βρίσκεται με χαρά στους υποστηρικτές επικοινωνίας του φεστιβάλ. Είναι αλήθεια ότι φανταζόμαστε τους λόγους επιτυχίας ενός αφιερώματος προβολών με τόσο κλασικές ή σπάνιες ταινίες, όσο και του ηλεκτρονικού συνοδοιπόρου της διοργάνωσης, του freecinema.gr. Η κριτική άποψη αλλά και η αμεσότητα του υπεύθυνου γι’ αυτά εκτιμάται από τον κόσμο. Αλλά ας ακούσουμε τι έχει να μας πει και ο ίδιος.
 
 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

14 προβολές ταινιών σας περιμένουν!
Σας κανονίσαμε διπλές προσκλήσεις. 

Σε συνεργασία με το φεστιβάλ σας κανονίσαμε διπλές προσκλήσεις! Χωρίς like, share και λοιπά. Στείλτε μας απλά ένα email στο info@inexarchia.gr ή μήνυμα στο facebook με το ονοματεπώνυμό σας και την ταινία/ημέρα/ώρα που σας ενδιαφέρει! 

*Τα στοιχεία σας δεν θα δημοσιοποιηθούν πουθενά, προφανώς. Μπορείτε να στείλετε mail μέχρι και 14 Ιουλίου στις 14.00, όταν και ο διαγωνισμός λήγει. Μετά από κλήρωση, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email στις 14 Ιουλίου νωρίς το απόγευμα.   

 

 

Εικόνα

 

 
Ο Ηλίας Φραγκούλης μιλά στο INEXARCHIAGR

Ρωτήσαμε: «Ηλία, γιατί επέλεξες και φέτος τη γειτονιά των Εξαρχείων και τον κινηματογράφο Ριβιέρα για τη φιλοξενία του ΞΑΦΝΙΚΑ; Πώς τα καταφέρνεις και διατηρείται η προσέλευση και η απήχηση του κόσμου, ειδικά αυτά τα τελευταία χρόνια της πανδημίας;».

"Η Ριβιέρα ήταν κάτι που ίσως ποτέ δεν τολμούσα να σκεφτώ ότι μπορώ να έχω για το ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Το αρχικό πλάνο αυτού του αφιερώματος ήταν να έχει το χαρακτήρα μιας «roadshow» διοργάνωσης, που θ’ αλλάζει θερινό σινεμά κάθε χρόνο, με την επιδίωξη να συστήσει ξανά σε κάθε περιοχή του κέντρου της Αθήνας το repertory cinema, τον προγραμματισμό παλαιότερων, κλασικών ή ξεχασμένων ταινιών, από εκείνες που συνήθιζε να βλέπει στο παρελθόν το κοινό κάθε καλοκαίρι. Ταινίες που διατηρούν και εγγυόνται την ποιότητα της ψυχαγωγίας. 

Θεωρώ πως τα καινούργια (και συχνότερα μετριότατα) έργα που προβάλλονται κατά κόρον εδώ και κάμποσα χρόνια, έβλαψαν τους πάντες. Και τα θερινά σινεμά και τους θεατές, μεγάλη μερίδα των οποίων αποτραβήχτηκε, επιλέγοντας άλλες μορφές διασκέδασης. 

Ξεκίνησα από τη Δεξαμενή του Κολωνακίου, πήγα στο (κλειστό, πια) Σινέ Ψυρρή, στο Άνεσις των Αμπελοκήπων, αλλά στην πορεία δυσκολεύτηκα να βρω «στέγη» για ανανέωση, καθώς τα περισσότερα θερινά σχεδόν «εκβιάζονται» από τη διανομή για το τι θα παίζουν όλη τη σεζόν τους και δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις ελεύθερη εβδομάδα στο κατακαλόκαιρο. 

Η Πέγκυ Ρίγγα εμφανίστηκε σαν… αγγελική μορφή, είδε τι ταινίες έβαζα στο πρόγραμμα, της ταίριαζαν απόλυτα και… πάμε για την έκτη μας χρονιά εφέτος! Έχω ρίξει «άγκυρα» γιατί αγαπώ τα Εξάρχεια, η Ριβιέρα ήταν ένα από τα σινεμά που με «μεγάλωσαν» και είναι τιμή μου να έχω ένα τέτοιο «σπίτι».

Για το ΞΑΦΝΙΚΑ, συνολικά, είναι η ενδέκατη χρονιά. Τις περισσότερες από αυτές κάλυπτα όλα τα έξοδα της διοργάνωσης από την τσέπη μου. Μπορεί να πει κανείς ότι ήταν και μια «έμμεση διαφήμιση» για το freecinema.gr, αλλά για μένα η κινητήρια δύναμη ήταν η αγάπη μου για το σινεμά του παρελθόντος. Σταδιακά, παρακολουθώντας τον ενθουσιασμό του κοινού στις προβολές, έγινε ένας «εθισμός» χαράς. Είναι απίστευτα συγκινητικό αυτό που παίρνεις πίσω από την ικανοποίηση του κόσμου. 

Ούτε και στα χρόνια του κορονοϊού, το ΞΑΦΝΙΚΑ έχασε το κοινό του! Γιατί υπάρχει η ανάγκη της απόλαυσης τέτοιων φιλμ. Όπως λέει και το φετινό motto, «ALL YOU NEED IS FILM». Το σινεμά είναι «φυγή». Και σε καιρούς «παράξενους» ή κρίσης, το χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για να «φεύγουμε»…" 
 

 

Το πρόγραμμα των προβολών:
 

Πέμπτη 14 Ιουλίου 

21.00

Απ' το πλευρό του Αδάμ | Adam's Rib (1949)
διάρκεια 101′, 
του Τζορτζ Κιούκορ

Ένα αντρόγυνο δικηγόρων αναλαμβάνει θέσεις στα αντίπαλα μέτωπα μιας δίκης με κατηγορούμενη μια γυναίκα που πυροβόλησε τον σύζυγό της. Η πέμπτη από τις εννέα ταινίες που γύρισαν μαζί ο Σπένσερ Τρέισι και η Κάθριν Χέπμπορν χαρακτηρίζεται από το American Film Institute ως μία από τις δέκα καλύτερες ρομαντικές κωμωδίες στα χρονικά του αμερικανικού σινεμά. Προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και μας σύστησε το τεράστιο ταλέντο της comedienne Τζούντι Χόλιντεϊ.

 

Εικόνα
adams_rib_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

23.00

Από τον Καιρό της Εύας | It started with Eve (1941)
διάρκεια 90′, 
του Χένρι Κόστερ

Ηλικιωμένος πολυεκατομμυριούχος επιθυμεί να γνωρίσει τη μέλλουσα νύφη του πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα και ο απεγνωσμένος υιός του, για να προλάβει το μοιραίο, του παρουσιάζει… άλλη κοπέλα που δέχεται να την παραστήσει επί χρήμασι για μία και μοναδική φορά. Εκείνος ενθουσιάζεται, σηκώνεται από το "νεκροκρέβατο" και ζητά διαρκώς την παρέα της! Εξαιρετική και μάλλον παραγνωρισμένη κωμωδία παρεξηγήσεων, με αξέχαστη ερμηνεία από τον Τσαρλς Λότον. Προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερης μουσικής.

 

 

 

Εικόνα
it_started_with_eve_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

 
Παρασκευή 15 Ιουλίου

21.00

Μαύρος Νάρκισσος | Black Narcissus (1947)
διάρκεια 101′, 
των Μάικλ Πάουελ και Έμερικ Πρεσμπέργκερ

Καλόγριες ιεραποστολής της Αγγλικανικής Εκκλησίας παλεύουν να συντηρήσουν ένα μοναστήρι σε απόκρημνη περιοχή των Ιμαλαΐων. Η απομόνωση, οι καιρικές συνθήκες, οι πολιτισμικές αντιθέσεις και η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα των γυναικών θα προκαλέσουν συγκρούσεις που θα τις οδηγήσουν πέρα από τη λογική. Ένα από τα σπουδαιότερα βρετανικά φιλμ όλων των εποχών, που τιμήθηκε με Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας (μνημειώδης η δουλειά του Τζακ Κάρντιφ) και σκηνογραφίας.

 

Εικόνα
black_narcissus_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

23.00

Χορεύοντας με έναν Ξένο | Dance with a Stranger (1985)
διάρκεια 96′, 
του Μάικ Νιουέλ 

Γυναίκα "χαλαρών ηθών" γνωρίζεται με ανώριμο γόνο εύπορης οικογένειας ο οποίος αγαπά τους αυτοκινητικούς αγώνες ταχύτητας, συνάπτουν σχέση που ενοχλεί τον κοινωνικό τους περίγυρο και οδηγούνται σε μία ανεξέλεγκτα δραματική κορύφωση. Από τα φιλμ που στιγμάτισαν το αγγλικό σινεμά της δεκαετίας του ’80, μετατρέποντας σε stars τους Μιράντα Ρίτσαρντσον και Ρούπερτ Έβερετ. Βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Ρουθ Έλις, της τελευταίας γυναίκας που απαγχονίστηκε στην Αγγλία.

 

 

 

Εικόνα
dance_with_a_stranger_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

Σάββατο 16 Ιουλίου

20.45

Σχισμένο Παραπέτασμα | Torn Curtain (1966)
διάρκεια 128′, 
του Άλφρεντ Χίτσκοκ

Αμερικανός φυσικός ταξιδεύει με τη βοηθό και αρραβωνιαστικιά του στην Κοπεγχάγη για επιστημονικό συνέδριο, μα εκείνη συνειδητοποιεί πως όλα αποτελούν μια "βιτρίνα", καθώς ο πραγματικός σκοπός του είναι να αυτομολήσει στο Ανατολικό Βερολίνο. Πολιτική περιπέτεια κατασκοπείας, από τα πλέον διχαστικά έργα του Χίτσκοκ, με φόντο το ψυχροπολεμικό κλίμα της εποχής, το οποίο γίνεται όλο και πιο επίκαιρο σήμερα. Πολ Νιούμαν και Τζούλι Άντριους προσθέτουν star power στους πρώτους ρόλους.

 

 

 

Εικόνα
torn_curtain_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

23.00

Η Συμμορία των 11 | Ocean's Eleven (1960)
διάρκεια 127′, 
του Λιούις Μάιλστόουν

Δύο βετεράνοι του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου «στρατολογούν» ακόμη εννέα συμπολεμιστές τους και προχωρούν στην υλοποίηση ενός παράτολμου σχεδίου ταυτόχρονης ληστείας πέντε casinos του Λας Βέγκας! Το original heist film της δεκαετίας του ’60, που ζήλεψε ο Στίβεν Σόντερμπεργκ το 2001. Πρωταγωνιστεί η θρυλική πεντάδα του Rat Pack (Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν, Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ, Πίτερ Λόφορντ και Τζόι Μπίσοπ), δίπλα σε ένα απίστευτο καστ χολιγουντιανών δευτεραγωνιστών.

 

 

 

Εικόνα
oceans_eleven_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

Κυριακή 17 Ιουλίου

21.00

Ξυπόλητοι στο Πάρκο | Barefoot in the Dark (1967)
διάρκεια 106′, 
του Τζιν Σακς

Η Κόρι και ο Πολ είναι οι νιόπαντροι, νέοι ένοικοι ενός μικροσκοπικού διαμερίσματος, στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στο Γκρίνουιτς Βίλατζ. Χωρίς ασανσέρ. Και χωρίς θέρμανση. Το διάσημο θεατρικό του Νιλ Σάιμον "παντρεύει" στον κινηματογράφο τους Τζέιν Φόντα και Ρόμπερτ Ρέντφορντ, χαρίζει μια δίκαιη οσκαρική υποψηφιότητα (δεύτερου ρόλου) στην πεθερά Μίλντρεντ Νάτγουικ και θα ξεκαρδίζει πάντοτε με τη φινέτσα και τη… βιωμένη γνώση του (βασίζεται σε εμπειρίες από τον πρώτο γάμο του Σάιμον).

 

 

 

Εικόνα
barefoot_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

23.00

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί | A new kind of love (1963)
διάρκεια 110 λεπτά, 
του Μέλβιλ Σάβελσον

Αρθρογράφος εφημερίδας "εξορίζεται" στο Παρίσι επειδή κοιμήθηκε με τη σύζυγο του εκδότη του. Στην πτήση, τσακώνεται με «αντράκι» υπάλληλο αλυσίδας πολυκαταστημάτων, η οποία ταξιδεύει για να επισκεφτεί τους μεγάλους οίκους μόδας και να… κλέψει τις νέες τους συλλογές. Μαντεύετε τη συνέχεια; Μια παραγνωρισμένη, ακόμη μοντέρνα και αναπάντεχα φεμινιστική ρομαντική κομεντί με το ζεύγος των Πολ Νιούμαν και Τζόαν Γούντγουορντ σε λαμπερό και full ερωτεύσιμο Technicolor, δίπλα στο απολαυστικό μπρίο υποκριτικής της Θέλμα Ρίτερ. Ο Φρανκ Σινάτρα ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων.

 

 

 

Εικόνα
new_kind_of_love_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

Δευτέρα 18 Ιουλίου

21.00

Μια νύχτα στην όπερα / A night at the Opera (1935)
96′, 
του Σαμ Γουντ

Απατεωνίσκος manager και προικοθήρας εκμεταλλεύεται ώριμη εκατομμυριούχο από την Ευρώπη, η οποία ονειρεύεται να ανέλθει στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, και τη βοηθά να γίνει χορηγός σε ανέβασμα παράστασης στη Metropolitan Opera. Ρεσιτάλ σουρεαλιστικών ατακών, σωματικά gags για ασταμάτητα ουρλιαχτά γέλιου κι εκείνη η θρυλική "μπούκα" 15 (!) ατόμων σε καμπίνα πλοίου που αψηφά κάθε λογική. Οι αδελφοί Μαρξ στα καλύτερά τους. Προβολή κόπιας celluloid φιλμ.

 

 

 

Εικόνα
night_at_the_opera_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

23.00

Το γέλιο βγήκε από την κόλαση | Hellzapoppin' (1941)
84', 
του Χ. Κ. Πότερ

Δύο κωμικοί προσπαθούν να μεταφέρουν στον κινηματογράφο μια επιτυχημένη θεατρική τους παράσταση, ο σκηνοθέτης τους δεν καταλαβαίνει από χιούμορ και το studio παρασύρει τον σεναριογράφο να στήσει βασική πλοκή τυποποιημένου ρομαντικού ειδυλλίου. Μία από τις πιο "εκτροχιασμένες" κωμωδίες που… δεν είδατε ποτέ, με πρωτοφανή ευρήματα, σουρεαλιστικές ακρότητες και θρασύτατη παραβίαση του λεγόμενου "fourth wall". Η πεντάλεπτη χορευτική σκηνή των Harlem Congaroos αποτελεί πραγματικό μνημείο. Θα προλογίσει ο stand-up κωμικός Δημήτρης Δημόπουλος.

 

 

 

 

 

Τρίτη 19 Ιουλίου

21.00

Η Σειρήνα της Μαρτινίκα | To Have and Have Not (1944)
100′, 
του Χάουαρντ Χοκς

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, εκπατρισμένος Αμερικανός υποχρεώνεται να βοηθήσει στην επιχείρηση της μυστικής μεταφοράς ηγέτη της Γαλλικής Αντίστασης και της όμορφης γυναίκας του στο νησί της Μαρτινίκας. Από ένα βιβλίο του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, σε σεναριακή διασκευή από τον Γουίλιαμ Φόκνερ, μια "νουαρικού" ύφους περιπέτεια που ακολουθεί τα χνάρια της "Casablanca". Στα γυρίσματα του φιλμ ερωτεύτηκαν κι έγιναν ζευγάρι οι Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Λόρεν Μπακόλ.

 

 

 

Εικόνα
tohaveandhavenot_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

23.00

Ωραίος και Σέξυ | Play it again, Sam (1972)
διάρκεια 85′, 
του Χέρμπερτ Ρος

Ένας νευρωτικός και πρόσφατα διαζευγμένος κριτικός κινηματογράφου, που ταυτίζεται απόλυτα με τον ήρωα της "Casablanca", ακολουθεί τις συμβουλές ενός… "φαντάσματος" του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και μερικών στενών του φίλων, οι οποίοι θέλουν να τον δουν να φλερτάρει ξανά. Από τις σπάνιες περιπτώσεις ταινίας όπου ο Γούντι Άλεν δεν έχει σκηνοθετήσει έργο που έχει γράψει (για θεατρική παράσταση του Broadway, το 1969) και μονάχα πρωταγωνιστεί, δίπλα στην αγαπημένη του Νταϊάν Κίτον.

 

 

 

Εικόνα
paly_it_again_sam_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

Τετάρτη 20 Ιουλίου

20.45

Νύχτα Αγωνίας | Spellbound (1945)
διάρκεια 111′, 
του Άλφρεντ Χίτσκοκ

Με τη βεβαιότητα της αθωότητάς του, μια ψυχίατρος φυγαδεύει αμνησιακό ασθενή της που κατηγορείται για φόνο και προσπαθεί μέσω της ψυχανάλυσης και της ύπνωσης να τον θεραπεύσει, αλλά και να μάθει τα πιο σοκαριστικά μυστικά τού "σκοτεινού" υποσυνείδητού του. Ένα από τα πιο μοντέρνα σε θεματολογία θρίλερ του Χίτσκοκ, το οποίο προτάθηκε για έξι Όσκαρ και τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης μουσικής (ο Μίκλος Ρόζα πρωτοτυπεί με τη χρήση του theremin εδώ). Ο Σαλβαντόρ Νταλί σχεδίασε την εξαιρετική και μνημειώδη ονειρική σκηνή που λες και "ζωντανεύει" πίνακές του.

 

 

 

Εικόνα
spellbound_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

23.00

Η κρυφή ζωή ενός μανεκέν | Puzzle of a downfall child (1970)
διάρκεια 105′, του Τζέρι Σάτσμπεργκ

Διάσημο μοντέλο μόδας που κατέρρευσε ψυχολογικά κι έχει αποτραβηχτεί εντελώς από την κοινωνική ζωή, συναντά παλιό γνωστό της ο οποίος προσπαθεί να συνθέσει ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό πορτρέτο της, ώστε να γίνει η βάση μιας κινηματογραφικής ταινίας. Το ντεμπούτο του Σάτσμπεργκ στο σινεμά (μέχρι τότε εργαζόταν ως φωτογράφος μόδας και σκηνοθέτης διαφημιστικών) είναι ένα αφηγηματικά τολμηρό φιλμ που απογυμνώνει τον κόσμο του modeling και τη σημασία της ψυχανάλυσης στη Νέα Υόρκη του ’70. Αν όχι ομορφότερη από ποτέ, η Φέι Ντάναγουεϊ δίνει την ψυχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με έμπνευση από την πορεία του διάσημου στα ‘50s fashion model Ανν Σεντ-Μαρί.

 

 

 

Εικόνα
puzzle_of_a_downfall_chlid_suddenly_this_summer_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

//
 

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια

Πότε
Πέμπτη 14 έως Τετάρτη 20 Ιουλίου, 2022
20.45 ή 21.00* και 23.00
*Η ώρα έναρξης διαφοροποιείται ανάλογα με τη διάρκεια των φιλμ

Εισιτήρια
Τιμή εισόδου 6 ευρώ 

*διαβάστε ολόκληρο το πρόγραμμα και στη σελίδα του freecinema

 

*Η fb σελίδα του freecinema και η σελίδα του "Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι". 
 

 

 

 

Εικόνα

 

αφίσες/γραφικά: Μαρίνα Τζάτζο & Δημήτρης Κανελλόπουλος 

 

 

 

Εικόνα
"Σιωπηλός Γάμος" - Η προβολή της Τετάρτης στο Πάρκο Ναυαρίνου

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter