Το Karate Kid σε μεταμεσονύκτια προβολή από το Midnight Express

Η ταινία πολεμικών τεχνών του 1984, η πρώτη ταινία του franchise The Karate Kid, έρχεται στη μεγάλη οθόνη σε μεταμεσονύκτια προβολή από την αγαπημένη μας κινηματογραφική λέσχη.

Το Midnight Express, στη δεύτερη προβολή της σεζόν παρουσιάζει την ταινία δράσης Καράτε Κιντ (The Karate Kid). Πρόκειται για ένα φιλμ που βασίζεται σε μια ιστορία από τη ζωή του σεναριογράφου της, Ρόμπερτ Μαρκ Κάμεν. Πριν το Cobra-Kai, μια αμερικάνικη ταινία από τον σκηνοθέτη του πρώτου "Ρόκι" έβγαλε τις πολεμικές τέχνες από τα γκέτο των b-movies και αγαπήθηκε όσο λίγες ταινίες των 80's. Την προβολή στη Ριβιέρα - προλογίζει η Βαρβάρα Κοντονή.

Το Karate Kid χάρισε στον Νοριγιούκι "Πατ" Μορίτα, τον γνωστό Mr. Miyagi, υποψηφιότητες για Όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου και για Χρυσή Σφαίρα δεύτερου αντρικού ρόλου. Το κόστος της ταινίας έφτασε τα 9εκ. δολάρια και έφερε κέρδη της τάξης των 91 εκ. αλλά και franchise (σίκουελ, ριμέικ και τηλεοπτικές σειρές).

 
Το τρέιλερ

Σύνοψη:
Ο ορφανός από πατέρα Ντάνιελ μετακομίζει στο Λος Άντζελες, όπου και δυσκολεύεται να αποκτήσει καινούριους φίλους. Στη συνέχεια, γίνεται ο στόχος μιας συμμορίας μαθητών καράτε. Ο Ντάνιελ, που θέλει να αντιμετωπίσει τα μέλη της συμμορίας ζητά βοήθεια από τον ιάπωνα δάσκαλο των πολεμικών τεχνών Μιγιάκι. Ο Μιγιάκι θα τον διδάξει ότι το καράτε είναι κάτι παραπάνω από πολεμική τέχνη, είναι φιλοσοφία.

Συντελεστές:
Σενάριο: Ρόμπερτ Μαρκ Κάμεν

Σκηνοθεσία: Τζον Γκίλμπερτ Άβιλντσεν
Παίζουν: Ραλφ Μάτσιο, Πατ Μορίτα, Ελίζαμπεθ Σου
 

To Midnight Express εξασφάλισε και κληρώνει δέκα πόστερ, σε δέκα τυχερούς στην προβολή αυτό το Σάββατο.

Εικόνα
karate_kid_1984_poster2_inexarchiagr

 

 
Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε 
4 Ιουνίου, 2022
Σάββατο προς Κυριακή στις 12.30

Ταινία
Karate Kid (1984)

Εισιτήρια
5 ευρώ

//

Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb.

 

Εικόνα
karate_kid_1984_inexarchiagr

 

 

 

 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter