Η νέα ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη στη Ριβιέρα / η πρώτη προβολή παρουσία των συντελεστών

Η Ριβιέρα ανοίγει και προβάλλει την ταινία "Πρόστιμο" (2020), για δύο βραδιές. Ο Φωκίων Μπόγρης, που υπογράφει τη σκηνοθεσία και συνυπογράφει το σενάριο, επιστρέφει με την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του. Την Τρίτη 1 Ιουνίου η προβολή θα γίνει παρουσία των συντελεστών της ταινίας και θα ακολουθήσει QnA.

Ο θερινός κινηματογράφος Ριβιέρα υποδέχεται ξανά κόσμο στην υπέροχη εξαρχειώτικη αυλή και παρουσιάζει την νέα ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη, "Πρόστιμο", που έκανε πρεμιέρα στο online Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη, μετά την "Κάθαρση" του 2009.

Το νεο-νουάρ φιλμ διεκδικεί δύο βραβεία ΙΡΙΣ (ταινίας και β’ ανδρικού για τον Στάθη Σταμουλακάτο). Η προβολή της Τρίτης, θα γίνει παρουσία των συντελεστών της ταινίας και θα ακολουθήσει Q&A μετά την προβολή.

Τρέιλερ:


Σύνοψη:
Ο Βαγγέλης, απομεινάρι της rave γενιάς, ζει ντιλάροντας κάνναβη. Θα' θελε μία σταθερή δουλειά, χωρίς ρίσκα, αλλά το στιγματισμένο ποινικό του μητρώο δεν το επιτρέπει. 
Ο Πέτρος, ένας μπράβος των νοτίων προαστίων. Θέλει σεβασμό και οικογένεια. Η Κατερίνα, αδερφή του Βαγγέλη, άθελα της, θα τους φέρει στο ίδιο σπίτι. 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Φωκίων Μπόγρης
Σενάριο: Πάνος Τράγος, Φωκίων Μπόγρης
Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Ευαγγελινός, Στάθης Σταμουλακάτος, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Άγγελος Αναστασίου (Θύτης), Φένια Αποστόλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Τζένη Κιτσέλη, Σίσσυ Τουμάση, Όμηρος Πουλάκης, Κώστας Στεφανάκης, Γιάννης Οικονομίδης.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Σίμος
Σκηνικά - Κοστούμια: Βασιλίνα Κουλιού
Mουσική: Jay Glass Dubs, Άκης Καπράνος, Ahiyava 

//

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε
Τρίτη 1η Ιουνίου και Τετάρτη 2 Ιουνίου, 2021
Στις 21.15

Ταινία
Πρόστιμο (2020)

Εισιτήρια
Γενική είσοδος 7€
Φοιτητικό/άνω των 65/ ανέργων: 6€
Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Εικόνα
fokion_bogris_amencement_riviera_midnight_express_inexarchiagr


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter