H κινηματογραφική λέσχη Midnight Express γιορτάζει τα 40 χρόνια από την πρώτη προβολή του "Alien"

Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή του "Alien", ενός από τα σημαντικότερα sci-fi horror films των περασμένων δεκαετιών, ο διαγαλαξιακός τρόμος επανέρχεται στην οθόνη της Ααβόρας. Σάββατο 9 Μαρτίου, στα πλαίσια των προβολών της λέσχης Midnight Express, το "Alien" του Ρίντλεϋ Σκοτ θα προβλήθεί για μια φορά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα: ετοιμαστείτε για ένα παντοδύναμο εξωγήινο τέρας, έκρηξη αδρεναλίνης και βραβευμένα ειδικά εφέ, σε μια αξέχαστη προβολή!

"In space no one can hear you scream"

Το σκοτεινό αριστούργημα του Ρίντελεϋ Σκότ κλείνει 40 χρόνια από την κυκλοφορία του στις αίθουσες και το Midnight Express σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε για μια αξέχαστη προβολή σε αποκατεστημένη κόπια.

Το αξεπέραστο έργο του Ρίντλεϋ Σκότ με την αξεπέραστη δουλειά του Γκίγκερ που "έπλασε" το αιμοβόρο πλάσμα, που γέννησε αρκετά σίκουελ, εκτόξευσε την καριέρα της Σιγκόυρνεϊ Γουίβερ και ήταν υποψήφιο για δυο Όσκαρ κερδίζοντας το ένα (για τα καλύτερα ειδικά εφέ) προβάλλεται για μια και μοναδική προβολή αυτό το Σάββατο.

Προλογίζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Βεσλεμές.


*Περιγραφή το facebook event της εκδήλωσης

Δείτε ακόμη:
O κινηματογράφος Ααβόρα της Νεάπολης


Tρέιλερ


Σύνοψη
Η ταινία διαδραματίζεται στο έτος 2122 με το εμπορικό διαστημόπλοιο Νοστρόμο να προσεδαφίζεται σε έναν άγνωστο πλανήτη και την όμαδα του διαστημοπλοίου να εξερευνά ένα ερημωμένο διαστημόπλοιο, υποχρεωμένη από την εταιρία στην οποία εργάζεται. Αυτό που ακολουθεί είναι πέρα από κάθε φαντασία, καθώς δεν γνωρίζουν πως ο οργανισμός που παίρνουν μαζί τους στο σκάφος τους είναι ένα άκρως επιθετικό εξωγήινο πλάσμα, δολοφονικών προθέσεων και σχεδόν ( ; ) ανίκητο.

Cast & Crew
Σκηνοθέτης: Ρίντλεϊ Σκότ
Πρωταγωνιστούν: Σιγκούρνεϊ Γούιβερ, Χάρι Ντήν Στάντον, Τζόν Χέρτ, Γιάφετ Κότο, Τόμ Σκέριτ, Ίαν Χόλμ

//


Και για όσους έφτασαν μέχρι εδώ, που είμαστε σίγουροι ότι είστε πολλοί, όπως κάθε φορά αναφέρουμε. Τι είναι το "Midnight Express"; Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "
Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Αντε, να μαζευόμαστε" 

Θα μάθετε ακόμη περισσότερα εδώ, στο γκρουπ στο facebook.


//

Ινφο

Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ααβόρα

Ιπποκράτους 180, Νεάπολη,
τηλ.2106423271

Πότε
Σάββατο 9 Μαρτίου, μετά τα μεσάνυχτα στις 00.30

Εισιτήρια
5 ευρώ


 

Εικόνα


 

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter