Ghost in the Shell: Τελευταία προβολή της σεζόν από το Midnight Express στη Ριβιέρα

Η κινηματογραφική λέσχη Midnight Express παρουσιάζει ένα από τα πιο περίτεχνα anime που γυρίστηκαν ποτέ, στην τελευταία προβολή για τη θερινή σεζόν, στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα των Εξαρχείων.

Η ταινία Ghost in the Shell (1995) σε σκηνοθεσία Mamoru Oshii προβάλλεται για πρώτη φορά σε ελληνική αίθουσα, από το Midnight ExpressΤην τελευταία προβολή της σεζόν για τη λέσχη προλογίζει ο Φοίβος Κρομμύδας.

Ένα νεο-νουάρ cyberpunk θρίλερ για ενήλικες, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα anime επιστημονικής φαντασίας. Η ταινία, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο manga του Masamune Shirow, αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς δημιουργούς, ανάμεσά τους οι Γουατσόφσκι και ο Τζέιμς Κάμερον.

 
Το τρέιλερ

Σύνοψη:
Στο δυστοπικό και τεχνο-ουτοπικό μέλλον του 2029, ο Τομέας Ασφαλείας 9 είναι ένας δημόσιος οργανισμός, με την ευθύνη να συλλαμβάνει όσους χακάρουν το Σύστημα. Η Ταγματάρχης Μοτόκο Κουσανάγκι είναι το cyborg-πράκτορας, που πρέπει να εντοπίσει τα ίχνη του Puppet Master, ενός πειρατή με πρόσβαση σε ένα απόρρητο πρόγραμμα, το οποίο εκμεταλλεύεται τη φάντασμα (ψυχή) μέσα στο κέλυφος (σώμα) των συνθετικών ανθρωποειδών.

Συντελεστές:
Σενάριο: 
Καζουνόρι Ίτο
Σκηνοθεσία: Μαμόρου Οσίι
Παίζουν (φωνές): Άκιο Οτσούκα, Ατσούκο Τανάκα, Μοτόκο Κουσανάγκι, Κόιτσι Γιαμαντέρα, Σάιμον Πρέσκοτ, Μίλτον Τζέιμς

Εικόνα
Riviera Midnight Express

 

 
//

Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb.

Εικόνα
midngiht express riviera

 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Information

Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε 
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, 2022
Στις 23.30

Ταινία
Ghost in the Shell (1995) / Kôkaku Kidôtai

Εισιτήρια
6 ευρώ

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter