Δύο γιορτές, για καλό σκοπό, με λάιβ μουσικές και ρεμπέτικο γλέντι στο Πάρκο της Ναυαρίνου

Παρασκευή 20 Οκτώβρη: Λάιβ με τους Los Tre, Los Tigainos και τους Omonians, αλλά και μπαρ με κόκτειλ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις απαραίτητες επισκευές στο Πάρκο. Κυριακή 22 Οκτώβρη: Ρεμπέτικο γλέντι για τα ιατρικά έξοδα ανθρώπου και συγκεκριμένα συντρόφισσας, όπως αναφέρουν τα παιδιά στο κάλεσμα. Είναι δύο ξεχωριστές γιορτές και με τις δύο όμως να γίνονται στο αγαπημένο μας Πάρκο της Ναυαρίνου.

Το Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 2009 όταν εκατοντάδες κάτοικοι των Εξαρχείων και άλλων γειτονιών κατέλαβαν το πρώην πάρκινγκ ιδιοκτησίας ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας) και το μετέτρεψαν σε χώρο πρασίνου, παιχνιδιού και συνάντησης. Από τότε ο χώρος απέκτησε ποικίλες χρήσεις: περιβόλι, παιδική χαρά, χώρος κινηματογραφικών προβολών, συζητήσεων και εκδηλώσεων. Το Πάρκο είναι αποτέλεσμα απόφασης ανοιχτής συνέλευσης των κατοίκων της γειτονιάς και άλλων περιοχών της Αθήνας. Βασίστηκε εξ αρχής στη συλλογική εργασία και συνεισφορά των συμμετεχόντων. Έμεινε μακριά από κρατικούς, δημοτικούς ή ιδιωτικούς φορείς, και οι όροι λειτουργίας του συν-διαμορφώνονται από τους συμμετέχοντες. 

Διαβάστε περισσότερα για το Πάρκο της Ναυαρίνου, εδώ

 

Εικόνα
pn

 

Το κάλεσμα για την Παρασκευή:
"Οι Los Τre, οι Los Tigainos και οι Omonians παίζουν στο Πάρκο Ναυαρίνου! Τα έσοδα από το κοκτέιλ μπαρ θα πάνε στην επισκευή των παιχνιδιών και της στέγης του cob".

 

 
Επίσης την Κυριακή 22 Οκτώβρη, το Πάρκο φιλοξενεί μία ακόμη γιορτή. Μια γιορτή για καλό σκοπό, ένα ρεμπέντικο γλέντι στο οποίο όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δωθούν για τα ιατρικά έξοδα ανθρώπου που το χρειάζεται. 

 

Το κάλεσμα της Κυριακής:
"Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου έχουμε γιορτή και είστε όλες κι όλοι καλεσμένοι.
Επειδή οι άνθρωποι μας είναι ο πιο σημαντικός λόγος να υπάρχουμε και να αντέχουμε να παλεύουμε την κάθε δυσκολία, παίρνουμε κιθάρες, μπουζούκια κι όλα τα σχετικά, γεμίζουμε τα βαρέλια μας με μπύρες και κρασιά και δίνουμε ραντεβού στη γειτονιά μας στα Εξάρχεια. Στο πάρκο Ναυαρίνου από τις 17:00 και μετά, θα μας ακούσετε να τραγουδάμε να γελάμε και να χορεύουμε για τον πιο ιερό σκοπό που είχαμε ποτέ, τη συντρόφισσα μας, την πιο ωραία ΜαυροΚοκκινοΜωβ τύπισσα. Σας περιμένουμε σε ένα γλέντι γεμάτο ζωή. Όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε για τα ιατρικά έξοδα. Στον χώρο θα υπάρχει και κουτί οικονομικής ενίσχυσης. Οι συντρόφισσες και σύντροφοι της."
Διαβάτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σημείωση: Είναι δύο ξεχωριστές γιορτές και με τις δυό όμως να γίνονται στο αγαπημένο μας Πάρκο της Ναυαρίνου, κάτω από τη σκιά των δέντρων και δίπλα στην τοιχογραφία του BLU

 
Και τώρα κάποιες μουσικές για να προετοιμαστούμε

Remote video URL

 

Remote video URL

 

*Το fb κάλεσμα στο λάιβ

Information

Που
Αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο Ναυαρίνου
Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου, Εξάρχεια

Πότε
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023
Στις 20:30

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά 

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023
Από τις 17.00 και μετά

Θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter