Το Ziria Festival κάνει προθέρμανση με ένα αθηναϊκό λάιβ στο ARCH Club τον Απρίλη

To Ziria Festival επιστρέφει φέτος και πάλι, τόσο δυναμικά όσο τα 15 του χρόνια, με μουσικές, δραστηριότητες, κατασκήνωση και παράλληλες δράσεις στο αγαπημένο μας βουνό. Όμως, πριν ανηφορίσει θα κάνει εκδηλώσεις στην Αθήνα και στο Ξυλόκαστρο, αρχίζοντας τον Απρίλη με το "Ziria Festival in Athens".

 

Στην εφηβεία πια, το Ziria Festival φέρνει τα …πάνω κάτω και κατεβαίνει το ίδιο για να συναντήσει τους φίλους του στην πρωτεύουσα. Μαζί του θα φέρει το πνεύμα του βουνού που θα απελευθερώσει ένστικτα και ενορμήσεις και λυτρωτικό συναίσθημα που θα βγάλει τα σκοτάδια από τις ψυχές μας.

Όλα τα έσοδα του Ziria Festival in Athens θα ενισχύσουν το σύλλογo που διοργανώνει το φεστιβάλ και τις άλλες εκδηλώσεις για το Ξυλόκαστρο και βέβαια το τριήμερο Ziria Music Festival στις 29, 30, 31 Αυγούστου στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας. Όλες οι εκδηλώσεις -εκτός του Ziria Festival in Athens- θα γίνουν με ελεύθερη είσοδο και βοήθεια από τους χορηγούς. Για το τριήμερο στο βουνό, θα ζητήσουν την ελεύθερη συνεισφορά μας.

"Για να αφεθούμε καθαροί και ενωμένοι στη λιτανεία και να αναγεννηθούμε!"

 

Πίσω από τα decks, θα μας υποδεχθεί ο dj Panos D., με ένα ειδικό καρδιοθερμαντικό σετ για τη μεγάλη μέρα.Το "βαν" θα ξεκινήσει από τα ψηλά βουνά για να παραλάβει την BILLIE KARK με τα ηπειρώτικά της. Στη συνέχεια θα (επιχειρήσει να συμ)… μαζέψει τους ασυγκράτητους, ενορμικούς, LUNGS. Η τρίτη στάση αναμένεται να έχει …καθυστέρηση καθώς είναι η κομβική στάση ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ. Στη συνέχεια το βαν θα πάει αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τους ELECTRIC LITANY που μας έρχονται από το Λονδίνο. Μια μπάντα απωθημένο για το Ziria Festival, έρχονται μετά από δύο χρόνια από την τελευταία – όπως πάντα μυσταγωγική – εμφάνισή τους μπροστά στο αθηναϊκό κοινό. Τέλος, για το καλύτερο after party θα φροντίσει ο ΦΩΝΟΠΤΙΚΟΝ με το dj set του.

 

Προθέρμανση:

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

 

Και μια έκπληξη:

Με το εισιτήριό (*) κερδίζετε σημαντικές εκπτώσεις για διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στο Ξυλόκαστρο και στα Τρίκαλα, αλλά και σε όλες τις γύρω από τη Ζήρεια περιοχές (Στυμφαλία, Κεφαλάρι, Ευρωστίνη, Γκούρα, Φενεό) από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο. Έτσι, ένα ζευγάρι με δύο εισιτήρια θα μπορεί να φιλοξενηθεί για τους επόμενους μήνες σε δύο ξενοδοχεία στην παραλία και βουνό σε προνομιακές τιμές.

 

 

Εικόνα
Ziria Festival in Athens ARCH Club

To fb κάλεσμα στο αθηναϊκό λάιβ

 

Information

Που
ARCH Club -Live Stage

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 111, Αθήνα 104 47

Πότε
Σάββατο 27 Απριλίου 2024, 20:30

Εισιτήρια
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ
Ηλεκτρονική προπώληση, εδώ.

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Η αρχιτεκτονική εκδήλωση που έγινε θεσμός κλείνει φέτος τα 10 χρόνια παρουσίας, στην πόλη της Αθήνας. Το OPEN HOUSE Athens, επανέρχεται με περισσότερα από 70 κτήρια καθώς και πλήθος παράλληλων δράσεων.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter