You Gotta Fight For Your Right: Κάλεσμα σε πάρτυ από τους Nightstalker

Oι Nightstalker γιορτάζουν την επιστροφή των δισκογραφικών τους δικαιωμάτων και ετοιμάζουν πάρτυ άνευ προηγουμένου στο DogTooth στα Πετράλωνα // UPDATE ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΩΝ

Μια ξεχωριστή Πέμπτη και ένα ανεπανάληπτο "Nightstalker πάρτι" όπου θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε μπύρες με το αγαπημένο μας συγκρότημα..

Οι θρυλικοί Nightstalker έχουν κυκλοφορήσει οχτώ δισκογραφικoύς ογκόλιθους, που έχουν κατακτήσει τις καρδιές μας στην 30χρονη ως τώρα πορεία τους. Tα πνευματικά δικαιώματα επέστρεψαν εκεί που ανήκουν - στο σπίτι των δημιουργών τους - και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γιορταστεί με όλα τα "Παιδιά του Ήλιου".

Το Nightstalker You Gotta Fight For Your Right – Partyγίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, αφού στο μπαρ του  DogTooth, η ομάδα της Blame the Sun θα φτιάχνει cocktails εμπνευσμένα από επικά κομμάτια του συγκροτήματος. Για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τα Superfreak, Just A Burn, Zombie Hour και φυσικά το Children Of The Sun. Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε Τ-shirts, hoodies, totebacks της μπάντας καθώς και συλλεκτικό καινούριο merch.

Η μουσική στα decks θα είναι αποκλειστικά προτιμήσεις των Nightstalker!

Εικόνα
nightstalker_dogtooth_party_merch_inexarchiagr


- Δείτε ακόμα:

Δύο άλμουμ της ανεξάρτητης ροκ σκηνής, από Nightstalker και The Last Drive, επανακυκλοφορούν από τη Labyrinth of Thoughts σε συνεργασία με την The Lab records.

//

Που
Dogtooth
Δημοφώντος 99, Πετράλωνα

Πότε
UPDATE ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΩΝ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, 2021
Από τις 15:00 ως τις 24:00

Είσοδος Ελεύθερη


//

"The only thing I want from you,
Is your goddamn addiction,
But you don't want to hear
About my fucking revolution"

Nightstalker "Give Me"

To fb κάλεσμα στο πάρτυ των Nightstalker

Εικόνα
nightstalker_dogtooth_party_poster_inexarchiagr

Εικόνα



Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
   

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter