Xylouris White: Το ντουέτο των Ψαρογιώργη και Jim White για μία εμφάνιση στο Temple

Η περιοδεία του ντουέτου Xylouris White, μετά τα λάιβ στην Αμερική, ξεκινά το ευρωπαϊκό του τουρ με πρώτο σταθμό την Αθήνα και το Temple, στο Γκάζι.

 

Οι Xylouris White, το συγκλονιστικό μουσικό ντουέτο του τραγουδιστή της κρητικής παραδοσιακής μουσικής και δεξιοτέχνη λαουτίστα Γιώργου Ξυλούρη γνωστού ως Ψαρογιώργη με τον Αυστραλό ντράμερ των Dirty Three, Jim White, επιστρέφει στην Αθήνα και εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Temple Athens.

Οι δύο μουσικοί που συνδέονται με φιλιά που μετράει δεκαετίες, ξεκίνησαν το ταξίδι των Xylouris White το 2014, με την κυκλοφορία του δίσκου "Goats". Ακολούθησε το 2016 το δεύτερο άλμπουμ τους "Black Peak" και ο τρίτος τους δίσκος "Mother" που διεύρυνε τους μουσικούς τους ορίζοντες. Με τελευταία τους κυκλοφορία, τον Απρίλιο του 2023, το τέταρτό τους άλμπουμ The Forest in Me, το ντουέτο επιχειρεί να εξερευνήσει νέους ήχους και χώρους.
 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

*To fb κάλεσμα στο λάιβ

 

Information

Που
Temple Athens

Ιάκχου 17, Γκάζι

Πότε
Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πόρτες: 20.00

Εισιτήρια
Προπώληση στο more.com
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter