Το βαριετέ Circus Stories για δύο παραστάσεις στο θέατρο Ροές στο Γκάζι

Για δύο μοναδικές παραστάσεις, ένα βαριετέ σύγχρονου τσίρκο με τη συμμετοχή καλλιτεχνών που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, κάποιοι από αυτούς για πρώτη φορά εντός συνόρων.

Σωματικές σκέψεις για γείωση και αιώρηση, εικόνες για το χρόνο, τον εαυτό και την ψευδαίσθηση από την Τζίνα Τρίκκα, η δουλειά της Νίνας Σαββίδη "Γιαγιά τί είδες στο τσίρκο" με αυτοβιογραφικά στοιχεία, η δουλειά σε εξέλιξη με τίτλο "Άλλη μια φορά" της Ευγενίας Γαλεράκη και η τέχνη του ζωντανού αγάλματος με τον χαρακτήρα της Φρόσως Ζαγοραίου, το "Βασιλικό Παγόνι" αλλά μια τεράστια γυναίκα με κόκκινο κοστούμι η οποία προβάλλει την ισχυρή γυναικεία ενέργεια που αποπνέει συναισθήματα, όνειρα και φαντασιώσεις, δεσπόζοντας στη σκηνή στην παράσταση της Ελένης Αναστασάκη, που συνδυάζει τη μουσική με το παραδοσιακό και το σύγχρονο τσίρκο.

Μαζί τους θα είναι και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με το κομμάτι "Μετάβαση", μια σύνθετη λέξη που δηλώνει κίνηση και μεταφορά προς κάποιο σημείο.Μια συνθήκη εξερεύνησης και έρευνας στις εναλλαγές του άξονα του σώματος. Σιγουριά και άσκηση στην αβεβαιότητα.

Ο παρουσιαστής, ο mr.Mapas, είναι αριστούχος απόφοιτος του ινστιτούτου παραστατικών τεχνών της Ανδόρας. Έχει διατελέσει εκτροφέας και εκπαιδευτής εξωτικών πουλιών και διακρίνεται για το ασταθές του χαρακτήρα.
Πρόσφατα ανακάλυψε το εμβόλιο για την φαλάκρα μετατρέποντας την από επιδημία σε πανδημία. Έχει τρεις ρίζες ελιές.

Εικόνα
circus_stories_theatro_roes_artists_inexarchiagr

Εικόνα
circus_stories_theatro_roes_artists2_inexarchiagr



Παρουσιάζει ο Ντίνος Ποντικόπουλος

Συμμετέχουν:
Φρόσω Ζαγοραίου, Ελένη Αναστασάκη, Νίνα Σαββίδη, Τζίνα Τρίκκα, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Ευγενία Γαλεράκη

//

Extra Ίνφο

Που
Θέατρο Ροές,
Ιάκχου 16 Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός)

Πότε
Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Μαρτίου, 2022

Στις 21.00

Εισιτήρια
Κανονικό: 12 ευρώ
Μειωμένο: 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, άνω των 65, παιδιά έως 12 ετών)
Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: 210 3474312


//



Το fb κάλεσμα στις παραστάσεις

Εικόνα
circus_stories_theatro_roes_poster2_inexarchiagr


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter