Συναυλία Αλληλεγγύης από το Σωματείο Τεχνικών απασχολούμενων σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις στο Gagarin

Tο Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε. διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση δύο μελών του και των οικογενειών τους, τον Φλεβάρη στο Gagarin με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και σχημάτων.

Το Σωματείο Τεχνικών απασχολούμενων σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις (Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε.) στήνει μία μεγάλη συναυλία στο Gagarin 205, τα έσοδα της οποίας θα ενισχύσουν δύο μέλη του, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.

Το κάλεσμα του Σωματείου:
"Σε μια εποχή που πολιτικές εξαθλίωσης βάλλουν τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα των πολιτών, οφείλουμε συμπαράσταση, στήριξη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους, που περνούν δύσκολες στιγμές λόγω προβλημάτων υγείας. Έτσι, το Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε. διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση δύο μελών του και των οικογενειών τους, βοηθώντας έτσι στα αυξημένα έξοδά τους.

Τα στοιχεία των συναδέλφων και οτιδήποτε άλλο τους αφορά, βρίσκονται στη διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει. Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και τον αγώνα μας".

 
Συμμετέχουν και στηρίζουν αλφαβητικά:

10code | 1000mods | Γιαν Βαν | ΚΡΑΑΚ | Nightstalker | Γιάννης Αγγελάκας - Παύλος Παυλίδης & the B-movies | Μύρωνας Στρατής | The Black Capes

*θα ανακοινωθούν και άλλοι special guests 

 



//


Που

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα
Τηλ: +30 2114112500

Πότε
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης 20:00

Εισιτήρια
5 ευρώ (τα έσοδα θα διατεθούν στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους)

Ηλεκτρονικά: στο 123tickets.gr
Syd Records Πρωτογένους 13, Αθήνα 105 54 τηλ.21 0321 8374
Rythmos Music Store Ελ.Βενιζέλου 26,Νέα Ιωνία τηλ.21 0277 6988
Γραφεία Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεαματος Ακροάματος (Π.Ο.Θ.Α) Γλάδστωνος 10, Αθήνα τηλ.21 0522 8770
Στο ταμείο του Gagarin 205 την μέρα της συναυλίας.


//

Πληροφορίες στο www.stazoe.gr και στο fb κάλεσμα

Εικόνα
stazoe_concert_gagarin_tickets_inexarchiagr

Εικόνα


Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
  

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter