Το The Ritual των αξεπέραστων Nightstalker έρχεται ξανά σε κίτρινο βινύλιο

Το εξαντλημένο E.P. "The Ritual" των Nightstalker, επανακυκλοφορεί τον Ιούνιο, από τις δισκογραφικές The Lab records και Labyrinth Of Thoughts records, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης χιλιετίας, τον Μάρτιο του 2000, οι θρυλικοί Nightstalker κυκλοφορούν σε cd, μέσω της Vinyl Lust Records το E.P. "The Ritual", με 4 πρωτότυπα κομμάτια και μία διασκευή.

Το "The Ritual" θεωρήθηκε διαχρονικό και ως αποτέλεσμα, οι ανεξάρτητες The Lab Records και Labyrinth Of Thoughts Records, το κυκλοφόρησαν 13 χρόνια μετά, δήλαδή το 2013, για πρώτη φορά σε βινύλιο.

Στις 12 Ιουνίου 2020, θα κυκλοφορήσει η δεύτερη κοπή του δίσκου σε μια limited έκδοση 300 αντιτύπων, σε sun yellow χρώμα βινυλίου, από τις ίδιες δισκογραφικές εταιρίες.
 

Με λίγα λόγια:
Δεύτερη κοπή σε Sun Yellow χρώμα.
300 αντίτυπα διαθέσιμα στις 12 Ιουνίου. 
Προπαραγγελία από το www.thelabthirtathens.com

Εικόνα
nightstalker_the_ritual_cover_2020_inexarchiagr

Tracklist:

- Galactic Revolution
- Hide Your Sun
- Never Know (Supersonic)
- Missing Link
- Iron Horse / Born To Lose (Motorhead cover)

Στο "The Ritual" παίζουν:

Argy (drums, φωνητικά)
Andreas (μπάσο)
Harry (κιθάρες) 

The Lab Records | Labyrinth Of Thoughts Records


//

Nightstalker

H μπάντα σχηματίστηκε το 1989 από τον Αργύρη (Argy), σημερινό τραγουδιστή και τότε ντράμερ του σχήματος και πήρε σταθερή μορφή με τον ερχομό του Αντρέα (μπάσο) το 1992. Οι heavy ροκ επιρροές με τον funky ρυθμό και τις grungy μελωδίες δημιούργησαν το μίγμα του ήχου και έθεσαν τη βάση για το πρώτο EP  "SideFx" (1994). Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος "USE", ήρθε δύο χρόνια αργότερα. Με αλλαγές στη σύνθεση το 2000, οι Nightstlaker κυκλοφόρησαν το EP, "The Ritual," και ακολούθησαν τα άλμπουμ  "Just A Burn" (2004) και "Superfreak" (2009). 

Η ευρεία αποδοχή τους εντός και εκτός συνόρων έθεσε τις βάσεις για την κυκλοφορία του 2012, "Dead Rock Commandos", με πιο σκληρό ήχο, δυνατό μπάσο και τα φωνητικά του Argy να απογειώνουν τα κομμάτια. Ακολούθησε ο δίσκος "As above, so below" (2016) και ο πιο πρόσφατος "The Great Hallucinations" (2019). 

Διάχυτη ψυχεδέλεια, μικροί ροκ 'ν' ρολ ύμνοι, δολοφονικά riffs, εθιστικά ρεφρέν, δυναμισμός αλλά και αυθεντικότητα χαρακτηρίζουν τους Nightstalker, που δεν "χωράνε" σε ένα είδος μουσικής.

Οι Nightstalker είναι: Argy (φωνητικά), Andreas Lagios (μπάσο), 
Tolis Motsios (κιθάρες), Dinos Roulos (νταμς)

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter