Πάρτυ για τα 7 χρόνια του ανεξάρτητου ονλάιν περιοδικού 3point magazine

To ανεξάρτητο περιοδικό 3point magazine γίνεται 7 και παρτάρει. Το αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα, μεγαλώνει σταθερά και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του.

*σκίτσο Γιώργος Δρόσος

Το αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα 3point magazine, που μεγαλώνει διαρκώς και δίνει φωνή στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πρόσφυγες, τους ανθρώπους της πόλης και σε άλλα αυτοδιαχειριζόμενα και αλληλέγγυα εγχειρήματα, γιορτάζει τα 7 χρόνια από τη δημιουργία του με ένα πάρτυ στο Boo! Cafe Bar στου Ψυρρή.   

Υπεύθυνη για το χορό μέχρι τελικής πτώσης η dj Linko!


Λίγα λόγια για το 3pointmagazine.gr: 
Το 3pointmagazine.gr είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο, αυτοδιαχειριζόμενο περιοδικό που γεννήθηκε μέσα από τις αναζητήσεις, τους προβληματισμούς και τα όνειρα μιας παρέας νέων δημοσιογράφων. Μιας παρέας που έγινε ομάδα και έμαθε να αυτοοργανώνεται, να συνεργάζεται με βάση την αλληλεγγύη και να συναποφασίζει οριζόντια και αντι-ιεραρχικά.

Απέναντι στον ανταγωνισμό και την εκμετάλλευση που κυριαρχούν στους χώρους εργασίας, το 3pointmagazine.gr κάνει πράξη την αυτοδιαχείριση και την αλληλεγγύη, δημιουργώντας ένα μέσο πραγματικής επικοινωνίας, δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης που βασίζεται στους ανθρώπους του κι όχι σε αφεντικά και κάθε είδους συμφέροντα.

Ένα αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα που μεγαλώνει διαρκώς και δίνει φωνή στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πρόσφυγες, τους ανθρώπους της πόλης και σε άλλα αυτοδιαχειριζόμενα και αλληλέγγυα εγχειρήματα.

*Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο κάλεσμα στο facebook

//

Extra Ινφο


Πάρτυ 7 χρόνια 3 Point Magazine

Που
Boo! Cafe Bar
Σαρρή 21, Ψυρρή

Πότε
Σάββατο 13 Απριλίου

Είσοδος ελεύθερη

Εικόνα
OPEN HOUSE Athens 2016: Μία αρχιτεκτονική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ένα τριήμερο φεστιβάλ για το χαρτί και τις πληγές του φιλοξενείται στο Ρομάντσο, με μπαζάρ σπάνιων, παλιών και περίεργων βιβλίων, προβολές κλασικών ταινιών και πάρτι.

think

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter