Οι Χαΐνηδες γιορτάζουν με δέκα παραστάσεις στο θέατρο "Ροές". Βάρδα Φουρνέλο!

Η κοινότητα των Χαΐνηδων, μουσικοί και ακροατές, καλεί τα μέλη της να γιορτάσουν μαζί, με τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους, σε δέκα παραστάσεις-χαρμόσυνες τελετές.

Αφού γιόρτασαν τα 30 χρόνια δισκογραφικής τους παρουσίας, το '21, οι Χαΐνηδες κάνουν επανεκκίνηση με δέκα παραστάσεις στο θέατρο Ροές. Τραγούδια που ξεχώρισαν από τη δισκογραφία των Χαΐνηδων, όπως "Το καπηλειό", "Ο ακροβάτης", "Συνταγές μαγειρικής", "Η τίγρη", "Είχα μια αγάπη μια φορά" και όχι μόνο, θα ακουστούν σε ένα πρόγραμμα αυξανόμενης εντροπίας.

Ειδικά διαμορφωμένες οι "Ροές", θα διαθέτουν χώρο για καθήμενους, όρθιους και για όσους επιθυμούν να χορέψουν.

Όπως διαβάζουμε, στο πάντα ευρηματικό κείμενο-κάλεσμα των Χαΐνηδων: "Η χαρμόσυνη τελετή θα πραγματοποιηθεί χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου αρχιεπισκόπου Γαïδουρονησίου κ.Δημητρίου και πλήθος παναγιωτάτων επισκόπων: Δημήτριος Αποστολάκης, Μιχαήλ Γαλάνης, Δημήτριος Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γεώργιος Κωνσταντίνου, Μιχαήλ Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου."

Remote video URL

 

"Οι γιορτές είναι σύμβολα αναγέννησης. Σηματοδοτούν το θάνατο του παλιού "εαυτού" και την επανεκκίνηση του χρόνου. Οι κοινωνίες είναι ανίκανες να γιορτάσουν. Τα έθιμα μέσα στις κοινωνίες κατάντησαν μια καταναλωτική γελοιότητα, που αφήνει πίσω της θλιμμένες καρδιές και άδειες τσέπες. Οι μόνες που μπορούν να γιορτάσουν είναι οι κοινότητες. Βάρδα Φουρνέλο!"

 

Εικόνα
Χαίνηδες Δρακοδόντι

Φώτο από την παράσταση "Δρακοδόντι" του 2019, με τους Χαΐνηδες και την ομάδα χορού και ακροβασίας "Κι όμως Κινείται".

  

Εικόνα
Δημήτρης Αποστολάκης

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Αποστολάκης στο inExarchiagr

 

Information

Που
Θέατρο Ροές
,
Ιάκχου 16, Γκάζι
2103474312

Πότε
Πέμπτη 22 και 29 Δεκεμβρίου, 2022
Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου, 2022
Παρασκευή 6, 13 και 20 Ιανουαρίου, 2023
Σάββατο 7, 14 και 21 Ιανουαρίου, 2023
Ώρα έναρξης: 22.00

Εισιτήρια
Προπώληση: 12 ευρώ
Μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, παιδιά, ΑΜΕΑ): 12 ευρώ
Στο ταμείο: 15 ευρώ
Ηλεκτρονική προπώληση, εδώ.

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter