Μυριστήκαμε φρέσκο garage ήχο χωρίς ticket damage, εκτός Εξαρχείων

Garage rock 'n roll από τους Deaf Radio, με νέο όνομα και υλικό, παρέα με τους 7-Odds, το Σάββατο στο Ρομάντσο.

Deaf Radio 

Εικόνα
Deaf Radio

Facebook page, Soundcloud

Ανεβαίνουν στη σκηνή με το διπλό νέο single "Down on Her Knees - No Hay Banda" και άλλα νέα τους ακυκλοφόρητα κομμάτια. Οι Deaf Radio -πρώην 12gafs- είναι μία garage μπάντα απ’ την Αθήνα. Ως 12gafs υπήρξαν για σχεδόν 3 χρόνια, κάνοντας σειρά από live σε Αθήνα και επαρχία. Πρόσφατα μπήκαν σε νέα περίοδο, με ανανεωμένο ήχο και παραγωγή. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν το διπλό sigle που θα βρείτε εδώ.

 

Όπως λένε:

"Όλοι κάποτε έχουμε αισθανθεί την ανάγκη για αλλαγή. Έτσι και εμείς, αισθανόμασταν την ανάγκη να σηματοδοτήσουμε κάπως την ωρίμανση του τρόπου που αντιλαμβανόμασταν τη μουσική. Κάπως έτσι πήραμε την απόφαση να κλείσουμε τον κύκλο των 12gafs, μπαίνοντας σε πιο ολοκληρωμένη και δημιουργική φάση. Αλλάζουμε κεφάλαιο στο ίδιο βιβλίο, με τα ίδια, φυσικά, πρόσωπα. Κρατάμε την αγάπη και τη στήριξή σας και μπαίνουμε στην εποχή των Deaf Radio."

 
Πάρτε μια γεύση από το νέο limited edition record
 
 

 

αλλά και ένα ωραιότατο βρώμικο βιντεάκι από την 12gafs εποχή


 
// 


 

7-Οdds 

Εικόνα
7 - Odds


Facebook page, website

Οι 7-Odds είναι ένα νέο σχήμα που αποτελείται από πέντε αγόρια, τον M.P. Kouk, στην κιθάρα, τον Alex M. στα πλήκτρα, τον Georgy P στα φωνητικά, τον Boy Racer Nick στο μπάσο και τον Mario 2 στα ντραμς.

Οι πέντε τους παίζουν garage punk/psych/surf, μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές με παράξενες και όμορφες επιρροές από τους Sonics, τον Jimmy Hendrix, τους The Hives, τους Black Rebel Motorcycle Club τους Last Drive έως και τους Σουηδούς Goat. Στο βινύλιο του νέου τους EP -που θα βρείτε εδώ - μάλιστα περιέχεται αποκλειστικά και μια διασκευή του θρυλικού κομματιού της σουηδικής μπάντας, Run to your mama, με φιλική συμμετοχή στα φωνητικά της Evi Hasapides-Watson των Echo Tattoo. Το νέο EP τους κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2015 από τη δισκογραφική εταιρεία Frontyard. 
 
 
 

 

//
 
Deaf Radio
7-Οdds

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη 



 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter