Η Λίμνη Δόξα Φενεού φιλοξενεί για 3η χρονιά το FeneFest στις αρχές Αυγούστου

Η αγάπη και ο σεβασμός προς τη φύση, η συλλογική προσφορά και η αλληλεγγύη οδήγησαν στη δημιουργία του αυτοοργανωμένου φεστιβάλ, το 2016. Ο Πολιτιστικός Ορειβατικός Συλλογος Φενεού "η Ντουρντουβάνα" μας προσκαλεί και φέτος, στο τρίτο FENEFEST, που θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη Δόξα, στην περιοχή του Φενεού ορεινής Κορινθίας.

Επιθυμία όσων συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι η διεύρυνση της πολιτιστικής ζωής του τόπου μέσω της συν-εργασίας των μελών του Συλλόγου, αλλά και όσων επιθυμούν να συνεισφέρουν. Το ανοιχτό φεστιβάλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016 και από τότε λειτουργεί με οριζόντια δομή και γνώμονα το σεβασμό προς τη φύση. Ζητούμενο η συλλογική προσφορά, η αυτοργάνωση και η αλληλεγγύη και όχι η εμπορική εκμετάλλευση. Κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων του φεστιβάλ δίνεται επιλεγμένα σε δομές αλληλεγγύης και φέτος επιλέχθηκε η Κοινωνική Κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος"

Στο χώρο θα υπάρχει αγορά με τοπικά και χειροποίητα προϊόντα.
Η είσοδος και η κατασκήνωση είναι ελεύθερη.


Στους πρόποδες του Χελμού, η λίμνη Δόξα περιμένει παλιούς και νέους φίλους του FENEFEST για ένα "δραστήριο" τριήμερο. Θεατρικές παραστάσεις, πεζοπορικές διαδρομές στη φύση και άλλες αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στις όχθες της λίμνης και την ευρύτερη περιοχή, ενώ συναυλίες και dj sets γεμίζουν για τρία βράδια με μουσικές το "αλπικό" τοπίο. Όλες οι δράσεις του φεςτιβάλ είναι με ελεύθερη είσοδο και οι επισκέπτες μπορουν να στήνουν τις σκηνές τους στις όχθες της λίμνης. 
 

Εικόνα
fene_climbing_inexarchiagr


Εικόνα
Fenefest

Εικόνα
fene_concert_inexarchia

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 2 Αυγούστου, 2018

Θεατρική παράσταση: "Το Χρυσό Δεντρί", από την ομάδα "Παραμυθοκόρες"
Ταινίες μικρού μήκους:
"Βύθισμα" της Πολύμνιας Παπαδοπούλου-Σαρδέλη, 2016
"Ο Αγρότης" του Στάθη Αποστόλου, 2016
"Νεμέρτσικα" του Αυρήλιου Καρακώστα, 2016
DJ set – Mor (Αθήνα)
DJ set – Blend Mishkin (Αθήνα) 

 


Παρασκευή 3 Αυγούστου, 2018
Αναρρίχηση
Σεμινάριο κρουστών "djembe"
Σεμινάριο Πολυφωνικού τραγουδιού
Διάλεξη με θέμα: "Τοπικές ποικιλίες σπόρων και αγροτική βιοποικιλότητα"
Live: The Halay Lamba (Αθήνα) | Gobey & P-Gial (Αίγιο) | Monovine (Πάτρα) | Thrax Punks (Ορεστιάδα)
DJ set: Layla Han (Αθήνα) 

 

 
Σάββατο 4 Αυγούστου, 2018

Αναρρίχηση
Πεζοπορίες
Yoga
Live:
Κοινοί Θνητοί (Εύβοια) | Egoera (Δερβένι) | Zoro&Buzz (Αθήνα) | Les SkartOi (Αίγιο) | Alcalica (Berlin – Μυτιλήνη) 
 

*Μόλις 60 λεπτά (65 χλμ) μακριά από το Κιάτο Κορινθίας και 2,5 περίπου ώρες (170 χλμ) από την Αθήνα, η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη και πλήρως εξοπλισμένη με καταλύματα και εστιατόρια προς εξυππηρέτηση των επισκεπτών. Στο χώρο θα υπάρχει αγορά με τοπικά και χειροποίητα προϊόντα. Η είσοδος και η κατασκήνωση είναι ελεύθερη.
 

FeneFest's website | FB page | Map

Εικόνα
fenefest_inexarchiagr

Εικόνα
Οι Rollin

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter