Το διήμερο "Αγοραφοβικό Φεστιβάλ" τον Σεπτέμβριο στο ΠΛΥΦΑ με 18 μουσικούς και σχήματα

Ένα νέο φεστιβάλ που διερευνά την ηχητική και καλλιτεχνική ταυτότητα ενός μεγάλου μέρους του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της εγχώριας σκηνής, διοργανώνεται τον Σεπτέμβρη, στο συγκρότημα των πρώην Πλεκτηρίων-Υφαντηρίων Αθηνών (ΠΛ.ΥΦ.Α) του Βοτανικού.

 

Τον Σεπτέμβρη του 2023, οι μουσικοί αστερισμοί, οι διάττοντες αστέρες, οι μετεωρίτες, τα pulsar, οι μαύρες τρύπες και οι ζωδιακοί κύκλοι που απαρτίζουν το ηχητικό σύμπαν στο οποίο βολοδέρνουν τα τελευταία 20 χρόνια οι γενιές του myspace, του facebook, του instagram, του tiktok και των λοιπών εραστών της κοινωνικής απομόνωσης, συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο, σε ένα φεστιβάλ των δύο ημερών και των δύο σκηνών.

Ακόμη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, ο πρώτος επίσημος δίσκος των Κόρε. Ύδρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ολότητά του, από συγκρότημα-έκπληξη.

Το Αγοραφοβικό φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται με διαφορετικό επιμελητή κάθε χρόνο - την αρχή κάνει ο Άρης των My Wet Calvin.

 

Εικόνα
Αγοραφοβικό Φεστιβάλ ΠΛΥΦΑ 2023

 

Θα εμφανιστούν:

Αγοραφοβική Μέρα 1η
Σtella, The Boy, Τα Παιδιά της Παλαιότητας, Krista Papista, Veslemes, The Callas, Sillyboy’s Ghost Relatives, Degear0001, Δημήτρης Γλυφός

Αγοραφοβική Μέρα 2η
Pan Pan, Nalyssa Green, Melentini, Sci-Fi River, Lunar, $oft $kull, The Model Spy, My Brother the Couch, My Wet Calvin
 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

//

 

 

Εικόνα
Αγοραφοβικό Φεστιβάλ ΠΛΥΦΑ

To fb κάλεσμα στο φεστιβάλ.

 

Information

Που
ΠΛΥΦΑ,

Κορυτσάς 39, Βοτανικός

Πότε
Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 2023 
Ώρες: 19.00 - 00.00

Εισιτήρια
Early Bird Αγοραφοβικό Διήμερο: 30 ευρώ
Αγοραφοβικό Διήμερο: 35 ευρώ
Πρώτη Αγοραφοβική Μέρα: 18 ευρώ
Δεύτερη Αγοραφοβική Μέρα: 18 ευρώ
Στο ταμείο: 22 ευρώ (Hμερήσιο)

Διαδικτυακά, εδώ και
στα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)
Τηλεφωνικά στο 2107234567

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Newsletter