Δεν δίνω αυτό που δεν θα έπαιρνα

Χιουμοριστικό βιντεάκι από τον καταυλισμό προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων που στόχο έχει να μας μάθει μερικά πραγματάκια πριν ανοίξουμε τις ντουλάπες για να δώσουμε πράγματα στις δομές αλληλεγγύης. Αλληλεγγύη σημαίνει δίνω κάτι που θα έπαιρνα αν το είχα ανάγκη, όχι αυτό που θέλω να πετάξω!

Ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που στόχο έχει να μας μάθει τι δεν πρέπει να δίνουμε. Αλληλέγγυοι και εθελοντές φόρεσαν κάποια από τα ρούχα -επιλεγμένα ειναι η αλήθεια- που είχε φέρει o κόσμος για τους πρόσφυγες. Μέσα από την ειρωνική πασαρέλα λοιπόν μαθαίνουμε τι δεν πρέπει να δίνουμε!
 
Και το βιντεάκι από τους εθελοντές με τίτλο "Donate Responsibly" 

 

Δεν δωρίζουμε ό,τι μας κατέβει απλά για να αδείασει ο χώρος! 
Δεν δίνουμε ακατάλληλα – βρώμικα – κατεστραμμένα ρούχα! 

 



Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter