Δέκα χρόνια πανκ και ιδρώτας! To Vive Le Punk Rock επιστρέφει με Gbh, Infa Riot, Gramm Eleven, Panx Romana και άλλους.

Το Punk Rock Festival των Βαλκανίων κλείνει τα δέκα χρόνια του και υπόσχεται να ταρακουνήσει το ΑΝ club και το Gagarin 205 στις 17 και 18 Φεβρουαρίου μ’ ένα δυνατό διήμερο!

 
Το Punk Rock Festival των Βαλκανίων επιστρέφει με δύο ημερομηνίες και δυνατό line up. To Vive Le Punk Rock Festival μετράει ήδη δέκα χρόνια παρουσίας στα αντεργκράουντ μουσικά δρώμενα της πόλης και μεγαλώνει δυναμικά. 

Ξεκινώντας από το An Club με λοκαλ σχήματα, το Vive le Punk Rock έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να φιλοξενήσει πάνω από σαράντα μπάντες από διαφορετικά μέρη του κόσμου από το φάσμα της punk rock διεθνούς σκηνής. Ενδεικτικά κάποιες από τις μπάντες που εχουν περάσει από τα stages του Vive le Punk Rock είναι οι Exploited (SCT), Subhumans (UK), Doka (SWE), The Partisans (GER), M.D.C (USA), Discharge(UK), Project Youth (TR) οι “δικοί” μας Άλλος Κόσμος, Anfo, Bad Movies και πολλοί άλλοι. 

Μετά από δύο χρόνια ησυχίας το φεστιβάλ επιστρέφει με το καθιερωμένο πια διήμερό του και συχρόνως γιορτάζει τα δέκα του χρόνια! Το φεστιβάλ που μας συστήνει και δίνει χώρο στην διεθνή πανκ μουσική σκηνή έχει γίνει πια θεσμός και προσελκύει πανκ κόσμο από την Ευρώπη και όχι μόνο.

Και αν δεν πείστηκες ακόμα για το που πρέπει να περάσεις τη 17η και τη 18η Φεβρουαρίου 2023, τότε, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο αναλυτικό πρόγραμμα που θα μοιραστεί σε δύο διαφορετικά αγαπημένα venues: στο υπόγειο του Αn Club στα Εξάρχεια και στο Gagarin 205 της Λιοσίων.  

 

Εικόνα
Vive lu punk rock 2023

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και το line up: 

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023
στο AN CLUB

INFA RIOT, RESTARTS, PRIORITIES, GRAMM ELEVEN και APATHY

Οι INFA RIOT επιστρέφουν για να ξανά τραγουδήσουμε 999 Emergency Emergency και Pogo δίχως σταματημό! Το Λονδρέζικο ιστορικό UK-82 PUNK συγκρότημα θα μας ταρακουνήσει για τα καλά, σε ένα συναρπαστικό Setlist, με πολλά κομμάτια από το αγαπημένο άλμπουμ Still Out Of Order και όχι μόνο. Μαζί τους οι εκρηκτικοί Hardcore punks RESTARTS. Το ιστορικό πλέον συγκρότημα του Λονδίνου είναι ενεργό από το 1995 έως και σήμερα, με αμέτρητες συναυλίες σε όλο τον κόσμο και μεγάλη δισκογραφία. Δυνατό τους σημείο οι ζωντανές εμφανίσεις, όπου μόνο η λέξη οδοστρώτηρας θα ταίριαζε πραγματικά.

Το lineup της πρώτης μέρας ολοκληρώνεται με τρεις εγχώριες μπάντες: Τους PRIORITIES από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέλη από BEGGAR BELIEF & ΟΜΙΧΛΗ, 'όπου οι Street punk μελωδίες και τα sing along ρεφρέν θα μας ταρακουνήσουν για τα καλά.Τους GRAMM ELEVEN Punk Rock από Αθήνα, με τρομερά γυναικεία φωνητικά και μέλος από τους PANX ROMANΑ, δε θα μας αφήσουν να πάρουμε ανάσα. Και τους νέους και πολλά υποσχόμενους APATHY. Street Punk και τα μυαλά στα κάγκελα!

 

Εικόνα
Vive lu punk rock 2023

 

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023
στο GAGARIN 205 

G.B.H, PANX ROMANA, DIE IN VAIN, ANTINORMALS, KILLGRAVE.

Oι θρυλικοί G.B.H Απο το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, θα ισοπεδώσουν κυριολεκτικά τη σκηνή του GAGARIN, μιας και το συγκρότημα βρίσκεται στα καλύτερα του, αφού τουράρει αδιάκοπα στα πλαίσια του ιστορικού άλμπουμ CITY BABY ATTACK BY RATS, για τη 30ή επέτειο του. Μαζί τους οι ιστορικοί PANX ROMANA που θα διαμορφώσουν ένα ειδικό Setlst για την περίσταση για να μας ταρακουνήσουν και να χορέψουμε Pogo δίχως αύριο. Τρεις ακόμα πολύ δυνατές μπάντες θα συμπληρώσουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ: Οι DIE IN VAIN Hardcore Punk όλεθρος από την Τουρκία, όπου επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα. Οι ANTINORMALS, το Αθηναϊκό PUNK ROCK τρίο που θα μας πωρώσει μιας και ο ήχος τους είναι κάτι μεταξύ RAMONES, MOTORHEAD και CLASH.Και τέλος οι HARDCORE-METAL, KILLGRAVE. Mια καινούργια μπάντα με μέλη από ENDSIGHT και XLOS που συγκλόνισε τον κόσμο από την πρώτη της εμφάνιση.

Και αφού τα σπάσουμε την Παρασκευή και το Σάββατο, η ομάδα του φεστιβάλ έχει ετοιμάσει το καθιερωμένο Hangover Meeting του Vive Le Punk Rock στο πανκ μπυράδικο που παίζει βινύλια Black Hole στην οδό Κυψέλης 25 μετά τις έξι το απόγευμα!
 
Vive.

 

 

Information

Vive Le Punk Rock - Festival in Athens 2023
 
17 Φεβρουαρίου στο An Club
18 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205

Εισιτήρια: 
-BLACK HOLE KIPSELI - ΚΥΨΕΛΗΣ 25, Αθήνα (17:00 - 00:00)
-OLDSCHOOL - Σολωμού 13 -15 Αθήνα, Εξάρχεια (16:00 - 00:00)
-SCARECROW RECORDS - Σολωμού 35 Αθήνα, Εξάρχεια (11:00 - 19:00)
-BEANS & HOPS - Ηρακλείου 43 Αθήνα, Άνω Πατήσια (09:00-02:00)

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων: 
Πρώτη Ημέρα (An Club) : Presale 18€ // Doors 20€
Δεύτερη Ημέρα : Presale 21€ // Doors 23€
ΔΙΗΜΕΡΟΥ: Early bird Weekend 35€ μόνο στο Black Hole στην Κυψέλη. 
Presale Weekend: 37€ | Weekend tickets on Doors: 40€

Όλες οι πληροφορίες και τα απαραίτητα updates στις σελίδες της ομάδας διοργάνωσης και του Vive Le Punk Rock Festival (Facebook - Instagram

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter