Τα νέα C O C H L E A studia μας καλούν στο ολοήμερο πάρτυ εγκαινίων τους

Τα νέα C O C H L E A studia είναι γεγονός και μας περιμένουν στην οδό Παναγή Μπενάκη, για τον ολοήμερο εορτασμό των εγκαινίων τους, με κεράσματα, μαθήματα και μουσικές.

 

Μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας στο μικρό στούντιο της Βαλτετσίου, και μια περίοδο νομαδικών και εφήμερων κατοικήσεων του φυσικού, του αστεακού και του ψηφιακού, με την COCHLEA res δημιουργήθηκε ένας νέος, μεγαλύτερος και πιο εξωστρεφής χώρος, που θα στεγάζει τις καλλιτεχνικές, ερευνητικές και εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες από το 2024.

Τα νέα COCHLEA studia που σχεδίασαν οι αρχιτεκτόνισσες Χριστίνα Βασιλοπούλου & Ανθή Ρoζή, μας περιμένουν για το πάρτυ εγκαινίων.

 

Το κάλεσμα:

"Τα νέα C O C H L E A studia είναι γεγονός! Τουλάχιστον δηλαδή ό,τι πρόλαβε να σχεδιαστεί, να γκρεμιστεί, να χτιστεί, να καρφωθεί, να βιδωθεί, να τριφτεί, να βαφτεί και να καθαριστεί μέσα στο 2023, είναι εδώ και σας περιμένει!
Υπέροχο μασίφ πάτωμα, καθαρός αέρας από τον Λυκαβηττό, τσάι, μελομακάρονα, ζεστό κρασί, flash sale επιστροφή των early bird διδάκτρων μόνο για μία ημέρα και 
σκυταλοδρομία μαθημάτων* από τις φανταστικές Polena Kolia Petersen, Androniki Marathaki, Sonia Ntova, Nestora Mariela, Vasiliki Tsagkari, Maria Papadopoulou

Μουσική από τα ντεκς του τρομερού Blond Thunder μετά τις 9 μ.μ. και μεγάλη ανυπομονησία!"

*Η συμμετοχή στα μαθήματα της σκυταλοδρομία γίνεται με ελεύθερη συνεισφορά, για την ενίσχυση της καμπάνιας συνολικής προσβασιμότητας των COCHLEA studia & την εγκατάσταση αναβατορίου για χρήστες αμαξιδίου.

 

Το πρόγραμμα των μαθημάτων:

12 μ.μ. Πολένα Κόλια Petersen
1 μ.μ. Ανδρονίκη Μαραθάκη
2 μ.μ. Σόνια Ντόβα

6 μ.μ. Μαριέλα Νέστορα
7 μ.μ. Βασιλική Τσαγκάρη
8 μ.μ. Μαρία Παπαδοπούλου

//

COCHLEA studia
​Δύο στενά από τον Λυκαβηττό & 10 λεπτά από τη στάση μετρό Αμπελόκηποι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τρεις ζώνες δραστηριοτήτων, μια ζώνη κοινής ησυχίας, και μια σειρά από άλλες καλλιτεχνικές και ερευνητικές λειτουργίες, τα COCHLEA studia θέλουν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης της ευρύτερης κοινότητας του χορού και των παραστατικών τεχνών, να συνδεθούν με τη γειτονιά, αλλά και να στεγάσουν δράσεις και συζητήσεις για τις τέχνες, το σώμα, το φύλο και τον λόγο, ως περιοχές που τέμνονται με την κίνηση & τον χορό. Το πρόγραμμα των COCHLEA studia ανανεώνεται και οργανώνεται σε εβδομαδιαία, μηνιαία, και τριμηνιαία βάση.

 

Εικόνα
COCHLEA studia opening 2024

Το fb κάλεσμα στα εγκαίνια

 

 

Information

Που
COCHLEA studia

Παναγή Μπενάκη 4, Νεάπολη Εξαρχείων

Πότε
Κυριακή 7 Ιανουαρίου, 2024
Από τις 12 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter