"Πως το καταλάβαμε": Υπαίθρια προβολή από την Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη

Η Ανοιχτή συνέλευση για την υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη μας καλεί στην προβολή που οργανώνει στο πλαίσιο των δράσεων για την υπεράσπιση του ελεύθερου δημόσιου χώρου.

Υπαίθρια προβολή της ταινίας "Πως το καταλάβαμε" της Villa Amalia 2009 στο πλαίσιο της συνέχισης των δράσεων της Συνέλευσης Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη.

Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια εξασφάλισης ενός λόφου ανοιχτού και προσβάσιμου για τις ανάγκες των ανθρώπων της γειτονιάς, των θαμόνων και των επισκεπτών και όχι για τις ανάγκες τους κράτους και των εταιριών. Κάθε Σάββατο η Ανοιχτή Συνέλευση για το Λόφο του Στρέφη λαμβάνει χώρα στις 17.00 στο θεατράκι του Στρέφη.


Το φιλμ "Πως το καταλάβαμε":

Δημιουργήθηκε και ολοκληρώθηκε από τη villa amalias σε δύο φάσεις, το 2007 και το Μάρτιο του 2009. Αποτελεί ένα σύντομο ιστορικό και αναφορά καταλήψεων, αλλά και μια αφήγηση της πρακτικής και της θέσης της καταλήψης μέσα στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι. 

Εικόνα
lofosstrefi-inexarchiagr

Διαβάστε ακόμη:

-
Θυμόμαστε τη συμβολική περικύκλωση του Λόφου του Στρέφη στις αρχές της χρονιάς.

- Δείτε την σελίδα Ανοιχτή Συνέλευση για το Λόφο του Στρέφη, εδώ. Μια ομάδα που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου.

//

Ίνφο

Που
Λόφος Στρέφη
Μπροστά από "Βυζαντινό" - απέναντι από το θεατράκι

Πότε
Σάββατο 09 Οκτωβρίου, στις 20.00

//

Εικόνα
lofos_strefi_poster_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter