Πονάω αλλά δεν φοβάμαι - Συγκέντρωση στην Πλατεία Εξαρχείων και κάλεσμα από συλλογικότητες

Κάλεσμα από συλλογικότητες του κέντρου και της περιοχής των Εξαρχείων, με στόχο το τέλος της αστυνομικής βίας και ασυδοσίας.

Το κάλεσμα υπογράφουν: η Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Εξαρχείων, το Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο της Ναυαρίνου και το Κοινωνικό κέντρο/Στέκι Μεταναστών. Η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Εξαρχείων το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 13.30.

Ολόκληρο το κάλεσμα: 

"Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων το Σαββατοκύριακο σε κάθε γειτονιά της Αττικής κατά της αστυνομικής ασυδοσίας, που έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα και κλιμακώνεται επικίνδυνα, καλούμε όλους τους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τις συλλογικότητες των Εξαρχείων σε συγκέντρωση στην Πλατεία Εξαρχείων αυτό το Σάββατο, 13 Μαρτίου, στη 1.30 μ.μ., τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, για να φωνάξουμε «Ως εδώ!» στον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή, να διεκδικήσουμε την ελευθερία και τα δικαιώματά μας!"
 

Εικόνα


Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter