Πες στη μορφίνη, ακόμα την ψάχνω: Προβολή στη Λοκομοτίβα στα Εξάρχεια

H ταινία "Πες στη μορφίνη ακόμα την ψάχνω" του Γιάννη Φάγκρα, προβάλλεται στο καφέ-μπαρ-βιβλιοπωλέιο Locomotiva. Θα ακολουθήσει συζήτηση, με συντονιστή τον Νίκο Βασιλόπουλο.

Η Cooperativa Λοκομοτίβα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που φιλοξενεί (βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας), παρουσιάζει τώρα την ταινία του 2001, "Πες στη μορφίνη, ακόμα την ψάχνω". Μία διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Νικόλ Ρούσσου που έγινε ασπρόμαυρη ταινία και κέρδισε το Βραβείο Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου τη χρονιά που κυκλοφόρησε.

 

Σύνοψη
Η εικοσάχρονη Ρίκυ, κυνική και ετοιμόλογη, επιβιώνει σε έναν κόσμο με κλεφτρόνια που έχουν πάρε-δώσε με ναρκωτικά, έχοντας εμπιστοσύνη μόνο σε έναν πιτσιρικά skateboarder και μια γάτα. Το τέλος της εφηβείας πλησιάζει και εκείνη θα αλλάξει μόνο ρούχα. Λιτή διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Νικόλ Ρούσου.

Τρέιλερ

2001 | Α/Μ | Διάρκεια: 119'

Συντελεστές
Σκηνοθεσία Γιάννης Φάγκρας
Πρωταγωνιστούν: Εκάβη Ντούμα, Παναγιώτης Καρράς, Νίκος Πομώνης, Κατερίνα Φάγκρα, Ιωσήφ Πολυζωίδης, Χριστίνα Φραγκιαδάκη. 


//

Ινφο


Που
Locomotiva
Σολωμού και Μπόταση 7, Εξάρχεια

Πότε
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, 2019
Ώρα: 19.00

//


σελίδα της ταινίας και το fb κάλεσμα

Εικόνα
locomotiva_morfini_film_inexarchiagr


 

Εικόνα
Beatniks Road Bar στα Εξάρχεια: Αυθεντικό, ορθάδικο και ροκενρολ.

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter