Πάρτυ για τα 10 χρόνια του Καφενείου της πλατείας Εξαρχείων

Ένα πάρτυ στην πλατεία Εξαρχείων, για τα 10 χρόνια του Καφενείου της Στουρνάρη. Dj σετ και εκπλήξεις στο μπαρ θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα για το επετειακό πάρτυ.

Καφενείο ή κάτι παραπάνω; Δέκα χρόνια Καφενείο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ένα καφενείο που φιλοξενεί από μπαζάρ, θεματικές βραδιές και βραδιές αλληλεγγύης, συζητήσεις, περφόρμανς μέχρι δράσεις για παιδιά.

 

Το κάλεσμα στο πάρτυ:

"Φέτος κλείνουν 10 χρόνια από τότε που κάποιοι από μας ξεκίνησαν να δουλεύουν στο Καφενείο, παίρνοντας τη σκυτάλη απο τον αγαπημένο μας Σάκη, ο οποίος μας εμπιστεύτηκε την κληρονομία του. Το Καφενείο βρίσκεται στην πλατεία Εξαρχείων σχεδόν 100 χρόνια. Σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη πραγματικότητα, είναι εδώ και γιορτάζει! Ντιτζείζ, εμφανίσεις- έκπληξη πίσω απο τη μπάρα και πολλά άλλα στο πάρτι της 20ης Οκτώβρη".

 

Εικόνα
Καφενείο Πλατεία Εξαρχείων Πάρτυ

Το fb κάλεσμα στο πάρτυ

Information

Που
Καφενείο

Στουρνάρη 4, πλατεία Εξαρχείων

Πότε
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, 2023
Από τις 9 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter