"Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι" των αδερφών Κοέν σε μεταμεσονύκτια προβολή στη Ριβιέρα της Βαλτετσίου

Η μηδενιστική αστυνομική κωμωδία των αδελφών Κοέν, έρχεται στη Ριβιέρα, σε μεταμεσονύκτια προβολή από το Midnight Express.

Η κινηματογραφική λέσχη Midnight Express παρουσιάζει την ταινία "Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι" (1998) σε συνεργασία με τη Universal, στο θερινό σινεμά Ριβιέρα, των Εξαρχείων.

O Τζεφ Μπρίτζες, ως ο Τζέφρι "The Dude" Λεμπόφσκι πρωταγωνιστεί στη ταινία που ξεχώρισε, έστω και καθυστερημένα, για τους χαρακτηριστικούς διαλόγους, τη στάση ζωής των ηρώων της και τη μουσική της. Τον συνοδεύει ένα ξεχωριστό καστ συμπρωταγωνιστών (Τζον Γκούντμαν, Τζούλιαν Μουρ και Στιβ Μπουσέμι). 

Την προβολή προλογίζει ο Ερρίκος Λίτσης.


Τρέιλερ


Σύνοψη:

Η ταινία ακολουθεί τον Τζεφ Λεμπόφσκι, που θέλει να είναι γνωστός μόνο σαν Dude και ο οποίος ύστερα από μια σειρά συγκυριών καταλήγει να παραδώσει λύτρα, ώστε ένας εκατομμυριούχος με το ίδιο όνομα, να πάρει πίσω τη γυναίκα του. Το σχέδιο δεν πετυχαίνει, καθώς ο φίλος του αποφασίζει να κρατήσει τα λεφτά.

Συντελεστές:
Συγγραφείς: Ίθαν Κόεν, Τζόελ Κοέν
Σκηνοθέτες: Ίθαν Κόεν, Τζόελ Κοέν
Ηθοποιοί: Μαρκ Πελεγκρίνο, Ντέιβιντ Χάντλεστον, Στηβ Μπουσέμι, Τάρα Ρέιντ, Τζεφ Μπρίτζες, Τζόνσον Γκούντμαν, Τζουλιαν Μουρ, Τζων Τορτούρο, Τόρστεν Βογκς, Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν


Εικόνα
The_Big_Lebowski_riviera_midnght_express__inexarchiagr

 

Εικόνα
The_Big_Lebowski_riviera_midnght_express_inexarchiagr

//


Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε 
26 Σεπτεμβρίου, 2020
Σάββατο προς Κυριακή στις 00.30

Ταινία
Ο μεγάλος Λεμπόφσκι (1998) / The Big Lebowski

Εισιτήρια
5 ευρώ

Διάρκεια
117 λεπτά

//


Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

*Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb.

Εικόνα
the_big_lebowski_riviera_midnght_express_1998_inexarchiagr



Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter