Ο Αστέρας Εξαρχείων βάζει το καζάνι στη φωτιά και δημιουργεί μια νέα Κοινωνική Κουζίνα

Η συνέλευση του Αστέρα Εξαρχείων στην έναρξη της νέας χρονιάς ανακοίνωσε την ίδρυση Κοινωνικής Κουζίνας στο αποθηκάκι του Αστέρα, στην οδό Τσαμαδού. Το εγχείρημα θα χρειαστεί τη στήριξή μας.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τόσο για το κοινωνικό της έργο όσο για τον αυτοοργανωμένο τρόπο που λειτουργεί, ο Αστέρας Εξαρχείων, αποφάσισε να συνεισφέρει με το ελάχιστο που μπορεί. Ένα πιάτο φαΐ για όποιον το έχει ανάγκη. 

Η συνέλευση του Αστέρα, αναλογιζόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας λόγω της πανδημίας (και όχι μόνο), ξεκίνησε τη διανομή φαγητού στις 18 Ιανουαρίου, με στόχο να συνεχίσει και μετά την καραντίνα. 

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, θα χρειαστούν τη συμβολή όλων μας, είτε με τρόφιμα, είτε με χρήματα, είτε με μια απλή κοινοποίηση της ανάρτησης για τις ανάγκες της κουζίνας.

Εικόνα
asteras_exarchiwn_koinwniki_kouzina_2021_inexarchiagr

Οι ώρες διανομής του φαγητού είναι 14:00-18:00. Τα προϊόντα της λίστας που ακολουθεί μπορούμε να τα πηγαίνουμε στην οδό Τσαμαδού 10, καθημερινά 10:00-20:30:

Σάλτσα Ντομάτας, ντοματοπελτές, όσπρια (φασόλια, ρεβύθια), μπαχαρικά, λάδια, λαχανικά (σκόρδα, κρεμμύδια, πατάτες, καρότα, πιπεριές, κολοκυθάκια, μελιτζάνες), πλαστικά και αλουμινένια μπολάκια φαγητού.

Για πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά το εγχείρημα στείλτε μήνυμα στη fb σελίδα. Επίσης αν υπάρχει δυσκολία μετακίνησης λόγω του lock down, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής τροφίμων από τους ανθρώπους της συνέλευσης του Αστέρα, μετά από συνεννόηση (με μήνυμα στη σελίδα).

Τέλος, όσοι θέλουν να βοηθήσουν ως εθελοντές το εγχείρημα μπορούν να έρχονται καθημερινά από το αποθηκάκι του Αστέρα Εξαρχείων (Τσαμαδού 10), κατά τις ώρες προετοιμασίας και διανομής που είναι 09:00-18:00.  

*Μείνετε συντονισμένοι στη fb σελίδα του Αστέρα για τις ημέρες και ώρες διανομής και για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας.

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter