Νοτούρνο / Προβολή ταινίας μικρού μήκους στο Σαλιγκάρι της οδού Σόλωνος

Η ομάδα του Σαλιγκαριού διοργανώνει στον χώρο που στεγάζεται την προβολή της μικρού μήκους ταινίας Nocturne, του Ρούσσου Κασιωτάκη.

Το συγγραφικό και μουσικό εγχείρημα Σαλιγκάρι ανοίγει τις πόρτες του χώρου που το στεγάζει για μία βραδιά και προβάλλει την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Ρούσσου Κασιωτάκη, με τίτλο "Νοτούρνο" ενώ μας καλεί να μείνουμε και μετά για συζήτηση.

Όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές, μετά την κανονική συζήτηση θα ακολουθήσει αμπελοφιλοσοφικοσυζήτηση (ή σιωπή ή κάπνισμα στο μπαλκόνι), με τη συνοδεία διάφορων αλκοολούχων ποτών, τσιπς και τζαζ στάνταρτς. 

Εικόνα
saligari_nocturne_screening_poster_inexarchiagr

Υπόθεση:
Για μια ακόμη φορά η πόλη έρχεται αντιμέτωπη με την έλλειψη νερού. Ο επίλεκτος ετοιμάζεται για το ταξίδι του προς τη δεξαμενή, ένα μέρος που κανένας κάτοικος δεν έχει δει και από όπου κανένας απεσταλμένος δεν έχει γυρίσει. Μια τυπική δεξίωση θα λάβει χώρα πριν την αναχώρηση.

Συντελεστές:
Ο σκηνοθέτης Ρούσσος Κασιωτάκης γεννήθηκε στα Χανιά και είναι απόφοιτος του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν: Άγγελος Νεράντζης, Ανδρέας Κουτσουρέλης, Δημητρης Ναζίρης, Νικόλας Νικητάκης και Μομώ Βλάχου.


//

Ινφο

Που
Σαλιγκάρι
Σόλωνος 135, Αθήνα


Πότε
Σάββατο 18 Ιανουαρίου, 2020
20.00 - Υποδοχή | 20.30 - Έναρξη προβολής
21.00 - Λίγα λόγια από τον σκηνοθέτη | 21.30 - Συζήτηση

//

*Το fb κάλεσμα στην προβολή, εδώ

Εικόνα
saligari_nocturne_screening_inexarchiagr

Εικόνα



Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter