Κάλεσμα συμμετοχής ΑΔΥΕ

Πρόσκληση της Αυτοοργανωμένης Δομής Υγείας Εξαρχείων προς γιατρούς και ψυχολόγους

Μετά από έναν χρόνο λειτουργίας, οι ανάγκες έχουν αυξηθεί και η Αυτοοργανωμένη Δομή Υγείας Εξαρχείων (ΑΔΥΕ) καλεί ψυχολόγους και γιατρούς κάθε ειδικότητας για τη διεύρυνση των εργασιών του εγχειρήματος.

 

Τι είναι η ΑΔΥΕ

Είναι μια προσπάθεια των κατοίκων της περιοχής για κοινοτική πρωτοβάθμια περίθαλψη. Είναι φυσικά ανοιχτό για όλους αλλά και για όλες τις ειδικότητες και κάθε επιστήμονα του χώρου που θέλει να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στους κατοίκους. Το πρόγραμμα βγαίνει στην αρχή του κάθε μήνα.

Η προσπάθεια όπως διαβάζουμε και στο site δεν έχει σαν στόχο την αντικατάσταση του υπάρχοντος κρατικού συστήματος υγείας αλλά ούτε είναι κίνηση φιλανθρωπίας. Λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης η ΑΔΥΕ συμμετέχει στο πλευρό των αδυνάτων και του αγωνιζόμενου λαού με στοχευμένες ενέργειες κοινοτικής άμεσης δράσης ενταγμένες στο κίνημα για την κοινωνική απελευθέρωση.


Εικόνα
Κάλεσμα συμμετοχής ΑΔΥΕ

 

Η ΑΔΥΕ

- χρησιμοποιεί οριζόντιες διαδικασίες ως πλαίσιο λειτουργίας
- έχει χαρακτήρα κινηματικό, αντιθεσμικό και αντιιεραχικό
- δεν συνεργάζεται με κρατικούς φορείς και ΜΚΟ
- λειτουργεί με την πεποίθηση ότι η αλληλεγγύη προσφέρεται με βάση την αμοιβαιότητα και όχι εγωιστικά

Η ανοιχτή συνέλευση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 20.00 στο Κ*ΒΟΞ.
Δείτε το πρόγραμμα αλλά και περισσότερες πληροφορίες στο http://adye.espivblogs.net/

Τηλέφωνο: 693 8926800
Email : adye@espiv.net

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter