Η τελευταία μεταμεσονύκτια προβολή της Ααβόρα για το 2019: Το Χριστουγεννιάτικο σπλάτερ Silent Night, Deadly Night του 1984

Το Μidnight Εxpress αποχαιρετά το 2019 με μια απολαυστική Χριστουγεννιάτικη σπλατεριά, μία ταινία με "γιορτινό" πνεύμα. "Άγια Νύχτα, Νύχτα Θανάτου" και ο 'Αγιος Βασίλης κοκκινίζει το χιονισμένο τοπίο.

Tο φιλμ που προκάλεσε ιδιαίτερα έντονες αντιδράσεις στην συντηρητική Αμερική των 80's, (αποσύρθηκε από τις αίθουσες μετά από δυο εβδομάδες) κατάφερε να κάνει ένα πολύ δυνατό άνοιγμα (2,5 εκατομμύρια) και κυρίως να αφήσει πίσω του έναν cult μύθο. Είναι μια ταινία αποτρόπαια και γελοία μαζί, ένα αυθάδες slasher, απολύτως απολαυστικό μέσα στην trash-ίλα του.

Για μια και μοναδική προβολή, σε αποκατεστημένη και full uncut κόπια, στην τελευταία μεταμεσονύκτια προβολή της κινηματογραφικής λέσχης Midnight Express για το 2019.

Απίστευτες ατάκες, εύφανταστα μακελέματα και ανάλαφρη διαθέση μας περιμένουν σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά B-horror movies. Ένα slasher που συνετέλεσε στο να δημιουργηθούν άλλα 4 άνισα σίκουελ και ένα remake και γενικότερα ένας από τους σημαντικότερους τίτλους στο υποείδος του holidays horror. 
 
*τις πληροφορίες τις αλιεύσαμε από το κάλεσμα του Άκη Καπράνου

//

Σύνοψη
Η ιστορία του Μπίλυ, που στα παιδικά του χρόνια έγινε μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών του από έναν Αγιο Βασίλη είναι η αρχή: Το μετατραυματικό σοκ της ανάμνησης αυτής, οι τιμωρίες μιας αυταρχικής καλόγριας και τα λόγια του μισότρελου παππού του θα τον οδηγήσουν σε ένα δολοφονικό ξέσπασμα σε μια απόπειρα να "τιμωρήσει" τους άτακτους.

Τρέιλερ


Συντελεστές
Συγγραφείς: Μάικλ Χίκι, Πολ Καϊμι
Σκηνοθέτες: Τσαρλς Ε. Σέλιερ Τζούνιορ
Ηθοποιοί: Γκίλμερ Μακκόρμικ, Λίλιαν Σόβιν, Λίνεα Κουίγκλι, Λίο Γκέτερ, Μπριτ Λιτς, Ράντι Σταμπφ, Ρόμπερτ Μπράιαν Γουίλσον, Τόνι Νέρο

//
 

Ινφο

Που
Κινηματογράφος Ααβόρα
Ιπποκράτους 180, Αθήνα
Τηλ:21064623271

Πότε
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 2019
00:30 μετά τα μεσάνυχτα

Εισιτήρια
5 ευρώ 

//

Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε."


*Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στην προβολή

Εικόνα
Silent Night, Deadly Night 1984

 


Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter