Το χειμερινό λάιβ της μουσικοπολιτικής συλλογικότητας "Χιπ Χοπ Καφενές" στη Νομική έρχεται τον Γενάρη

Η συλλογικότητα Χιπ Χοπ Καφενές, διοργανώνει το καθιερωμένο χειμερινό του λάιβ στη Νομική, τον Ιανουάριο.

Η μουσικοπολιτική συλλογικότητα, Χιπ Χοπ Καφενές, στήνει τη δικιά της βραδιά, με τους δικούς της όρους σε μια περίοδο που όπως δηλώνουν "τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα δέχονται την πολεμική της κυβέρνησης". Στη συναυλία αυτή εμφανίζονται, όπως κάθε χρόνο, σχήματα του Καφενέ και καλεσμένοι. 

Τι είναι ο Χιπ Χοπ Καφενές;
Ο χιπ χοπ καφενές είναι μια μουσικοπολιτική συλλογικότητα αποτελούμενη από χιπχοπερς, περιλαμβάνοντας στη σύνθεσή του mcs, djs, παραγωγούς, γκραφιτάδες, σκηνοθέτες, γραφίστες, b-boys κ φυσικά ανθρώπους που απλά γουστάρουν χιπ χοπ. Ο Καφενές λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και αυτοοργανωμένα και αποφάσεις για τη λειτουργία και τις δραστηριότητές του παίρνει στη βάση της σύνθεσης η συνέλευσή του. Η συνέλευση είναι ανοιχτή σε καινούρια άτομα και όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες είναι ίσοι/ες.
 
"Ο χιπ χοπ καφενές επιχειρεί να συνενώσει ή τουλάχιστον να δημιουργήσει το χώρο να συναντηθούν διαφορετικές φωνές και ιδέες που υπάρχουν στο χιπ χοπ, αρκεί να κινούνται σε αντιφασιστική τροχιά. Σε μια εποχή που οικονομική κρίση και κρατική καταστολή πάνε χέρι χέρι με την άνοδο του φασισμού, η εμμονή σε διαφορές μεταξύ μας αποτελεί πολυτέλεια. Χωρίς να υπερτιμάμε τις δυνάμεις μας, θεωρούμε πως οι ρίμες και τα beats μας έχουν θέση δίπλα στην πολιτική δράση και την παρέμβαση σε επίπεδο γειτονιάς. Γουστάρουμε το χιπ χοπ, αλλά βλέπουμε και πέρα από αυτό. Γι αυτό ελπίζουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για μια συνολική ανατροπή ώστε να βελτιωθούν οι ζωές μας. Βγάζουμε την μουσική στους δρόμους! Τσακίζουμε φασισμό / ρατσισμό και το σύστημα που τους γεννάει!"

*Περισσότερα στη σελίδα του Χιπ Χοπ Καφενέ
 

Εικόνα
Χιπ Χοπ Καφενές

 

Συμμετέχουν:

Χιπ Χοπ Καφενές: Φιάσκο | Νιο.Στε. | Loonatik | Θείος Γιακουμής

Στα ντεκς: Azoras

Καλεσμένοι: Άυλος | Νεκροί από Κούνια | Σπείρα & ΚΚ | Methismena Xotika


Μουσικές προθέρμανσης






//


Ινφο

Που
Νομική Σχολή Αθηνών
Ιπποκράτους 33

Πότε 
Σάββατο 18 Ιανουαρίου
21.00

Ελεύθερη είσοδος


Εικόνα



Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter