Ξεκινούν οι καλοκαιρινές προβολές στο Πάρκο της Ναυαρίνου / Τετ 27 Ιουνίου

Οι καλοκαιρινές προβολές στο αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο της γειτονιάς μας ξεκίνησαν! Στο υπαίθριο σινεμαδάκι του Πάρκου της Ναυαρίνου. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, προβολή του ντοκιμαντέρ "Πού είσαι Σιγκάλ;" του Άγγελου Ράλλη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

Η ομάδα του πάρκου, όπως και κάθε καλοκαίρι, διοργανώνει προβολές στο αυτοδιαχειριζόμενο σινεμαδάκι του Πάρκου Ναυαρίνου. Το πάρκο που αρνείται να συμφιλιωθεί με την απρόσωπη αρχιτεκτονική της μεγαλούπολης και την κοινωνική σιωπή. 


//

Τετάρτη 27 Ιουνίου -21.00

«Πού είσαι Σινγκάλ;» του Άγγελου Ράλλη 
 

Εικόνα
Shingal, Where Are You?

 

Φως στην άγνωστη, στον πολύ κόσμο, θρησκευτική μειονότητα των Γεζίντι, η οποία έχει πέσει θύμα γενοκτονίας από Κούρδους, Ισλαμιστές και πρόσφατα τζιχαντιστές του ISIS, ρίχνει το καινούργιο ντοκιμαντέρ του Α. Ράλλη.

Το 2014, στο βορειοδυτικό Ιράκ το Ισλαμικό Κράτος κατέκτησε την πόλη Σινγκάλ και απήγαγε 3.000 γυναίκες και παιδιά Γεζίντι. Οι υπόλοιποι με τη βοήθεια των Κούρδων, κατάφεραν να βρεθούν στην Τουρκία. Σ’ ένα έρημο ορυχείο άνθρακα στα τουρκικά σύνορα, Γεζίντι πρόσφυγες προσδοκούν την ασφαλή επιστροφή τους. Μέσα από τα μάτια ενός ηλικιωμένου, ενός εφήβου και μιας οικογένειας, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τα διλήμματα αυτής της διωκόμενης θρησκευτικής μειονότητας.


Και μια φωτογραφία του Πάρκου, από τις πρόσφατες βροχές!

Εικόνα
Πάρκο 2018


 

Εικόνα
Θερινό σινεμά στο πάρκο Ναυαρίνου - Οι προβολές του Ιουλίου

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter