Ακουστική punk συναυλία στην Τσαμαδού

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against Capitalism στήνει ένα ακουστικό λάιβ στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών της Τσαμαδού, για την κάλυψη μέρους των εξόδων του τέταρτου φεστιβάλ "Punk Against Capitalism" που ετοιμάζεται για τον ερχόμενο Σεπτεμβρίο.

 

Ακόμα ένα ακουστικό πανκ λάιβ των Punk Against Capitalism στο Κηπάκι της Τσαμαδού, που μετά τους Concordia, The Sexy Christians , N'Cheezed και Στράφι, αυτή τη φορά φέρνει τους Papithedogtv, Αστάθεια, The Klammers, Lost Bodies και The Stress. Ζέσταμα για το μεγάλο λάιβ που αναμένουμε στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Το κάλεσμα:
Δεν αντιλαμβανόμαστε τις punk συναυλίες απλά και μόνο ως ένα μέσο "εναλλακτικής" διασκέδασης ή ως μια συνθήκη απρόσωπης και τυφλής στήριξης που υποθάλπτει λογικές ανάθεσης στο όνομα της αντιεμπορευματοποίησης. Επιθυμούμε να προάγουμε τη συμμετοχικότητα και τη συντροφικότητα σε ζωντανό και κυρίως πολιτικοποιημένο πλαίσιο, καταργώντας αποστάσεις και ιεραρχίες.
Η εκδήλωση, αποσκοπεί στην κάλυψη μέρους των εξόδων του τέταρτου “Punk Against Capitalism” φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου. Πιστεύουμε πως κανένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την συλλογική, έμπρακτη, πολιτική και ηθική στήριξη των παρευρισκομένων.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι:
Papithedogtv (Underground Pop Dog Rock)
Αστάθεια (Punk Rock)
The Klammers (Sensitive Punk)
Lost Bodies (Περίπου Punk)
The Stress (Punk)

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Το πρόγραμμα:
Papithedogtv 19.30 -20:05
Αστάθεια 20:20-20:55
The Klammers 21:10-21:45
Lost Bodies 22:00 - 22:40
The Stress 23:00 +
+After Punk Rock Bar

 

Το πόστερ για τη μεγάλη συναυλία του Σεπτεμβρίου από A.D. Visions

Εικόνα
Punk Against Capitalism Στέκι Μεταναστών Acoustic A.D. Visions

 

"Στηρίζουμε όλες τις μπάντες και το κουτί οικονομικής ενίσχυσης, ερχόμαστε από νωρίς. Στο χώρο του λάιβ θα διατίθεται merch και πολιτικό υλικό του Punk Against Capitalism ενώ θα υπάρχει και vegan κουζίνα. Καταπιεστικές, παραβιαστικές, σεξιστικές και κακοποιητικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές." 

 

Εικόνα
Punk Against Capitalism Κηπάκι Τσαμαδού

Ουροβόρος Όφις | Το fb κάλεσμα στο ακουστικό λάιβ

 

Information

Που
Στέκι Μεταναστ(ρι)ών

Κηπάκι
Τσαμαδού 15, Εξάρχεια

Πότε
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024
Ώρα προσέλευσης: 18:30
Λάιβ: 19.30 – μετά τα μεσάνυχτα

Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη οικονομική ενίσχυση
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter