Πρεμιέρα για το "Μίλα μου" των αδερφών Φιλίππου από το Midnight Express στη Ριβιέρα

Η πρώτη πρεμιέρα της κινηματογραφικής λέσχης Midnight Express, έρχεται τον Σεπτέμβριο στη Ριβιέρα, με μία ταινία-φαινόμενο.

 

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο των ανθρώπων πίσω από το κανάλι RackaRacka (κανάλι στο youtube με μυθοπλασικά βίντεο και με πάνω απο 6,5εκ μέλη), των ελληνικής καταγωγής Αυστραλών αδερφών Φιλίππου, Talk to me (Μίλα μου) του 2023, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αδελαΐδας το 2022, και στη συνέχεια προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βερολίνου όπου και εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς. Όλα αυτά πριν κυκλοφορήσει κινηματογραφικά στην Αυστραλία στις 27 Ιουλίου του 2023. Στην Αμερική, η ταινία ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων, έναντι ενός προϋπολογισμού 4.5 εκ. δολαρίων. 

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων της Πρεσβείων της Αυστραλίας.

 

"Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για πρεμιέρες στο Midnight Express. Αλλά δε θα ήθελα με τίποτα να "κλείσω" κάποιο πυροτέχνημα των studio, μόνο και μόνο επειδή ο τίτλος έχει εμπορική απήχηση. Άλλη δουλειά θέλω να κάνω με το Midnight Express - όσοι μας ακολουθούν, το γνωρίζουν. Δυο μέρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική λοιπόν, το Midnight Express έξασφάλισε, και θα παρουσιάσει σε πανελλήνια πρεμιέρα το "Talk to me" των αδελφών ΦΙλίππου, στη Ριβιέρα", αναφέρει ο Άκης Καπράνος.

 

Εικόνα
Talk To Me Midnight Express Ριβιέρα 2023

 

 

Σύνοψη:
Το Talk to me εξελίσσεται κατά τη διάρκεια ενός βραδιού όπου μια παρέα εφήβων αποφασίζει να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Στη διάθεσή τους έχουν ένα ταριχευμένο αλλά και στοιχειωμένο χέρι, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επικοινωνούν με πνεύματα νεκρών. Η επαφή μαζί τους κρατά 90', ωστόσο οι παίκτες θα πρέπει να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τη λαβή σε αυτό το διάστημα, διαφορετικά τα πνεύματα μπορούν να εισβάλλουν στο σώμα τους.

 

Τρέιλερ:

Remote video URL

 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου
Παίζουν: Σόφι Ουαϊλάντ, Αλεξάνδρα Τζένσεν, Τζόι Μπιρντ και Μιράντα Οττο

 

Εικόνα
Talk To Me Midnight Express Ριβιέρα

 

Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

 

*Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb

 

Information

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα

Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, 2023
Στις 23.15

Εισιτήρια
6 ευρώ

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter