SCARFACE (1983) σε μεταμεσονύκτια προβολή στο Βοξ και τη Ριβιέρα

Η κινηματογραφική λέσχη Midnight Express παρουσιάζει την κλασική ταινία "Ο Σημαδεμένος" με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, σε μεταμεσονύκτια προβολή στους κινηματογράφους Ριβιέρα και Βοξ των Εξαρχείων.

Το αριστούργημα του Μπράιαν ντε Πάλμα, "Ο Σημαδεμένος" επιλέγει για την δεύτερη προβολή του Αυγούστου, η κινηματογραφική λέσχη Midnight Express σε συνεργασία με τη Universal.

Το ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του Χάουαρντ Χοκς (1932), πιθανώς η πιο διάσημη ταινία του Μπράιαν ντε Πάλμα, συγκαταλέγεται πλεόν στις κλασσικές του αμερικανικού κινηματογράφου.

*Τις προβολές στα θερινά σινεμά Βοξ και Ριβιέρα προλογίζει ο Νίκος Πάστρας.

Τρέιλερ

 
Σύνοψη:

Ο Tony Montana είναι ένας ακόμα μετανάστης, που αναζητά το "Αμερικανικό Όνειρο". Αφού περάσει από όλα τα απαραίτητα στάδια του εξευτελισμού και της απόλυτης ένδειας, θα αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και τόσο καιρό περιμένει για μια καλύτερη ζωή και θα φτάσει στην κορυφή: την κορυφή όλων των παράνομων δραστηριοτήτων. 

Συντελεστές:
Συγγραφείς: Όλιβερ Στόουν
Σκηνοθέτες: Μπρίαν ντε Πάλμα
Ηθοποιοί: Αλ Πατσίνο, Αρνάλντο Σαντάνα, Μέρι Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο, Μίριαν Κολόν, Μισέλ Φάιφερ, Πωλ Σέναρ, Ρόμπερτ Λότζια, Στίβεν Μπάουερ, Χάρις Γιούλιν


// 

Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Κινηματογράφος Βοξ
Θεμιστοκλέους 82, Εξάρχεια
Tηλ: 2103810727

Πότε 
8 Αυγούστου, 2020
Σάββατο προς Κυριακή
Βοξ: 11.30 Ριβιέρα: 00.00


Ταινία
Ο Σημαδεμένος (1983) / Scarface

Εισιτήρια
5 ευρώ

//


Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

*Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb.

Εικόνα


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter