Ο Χώρος 2510 ζητά τη στήριξή μας και συνεχίζει τα μαθήματα διαδικτυακά

Ο ανεξάρτητος συνεργατικός Χώρος 2510 συνεχίζει την πορεία του με μαθήματα μέσω διαδικτύου και ζητά τη στήριξή μας για να συνεχίσει η λειτουργία του.

Ο Χώρος 2510, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας, μετά από εκατοντάδες διδακτικές ώρες Πολιτισμού και Αλληλεγγύης, κινδυνεύει να κλείσει λόγω της πανδημίας.

Ο χώρος δεν έχει άλλες πηγές χρηματοδότησης εκτός από την αγάπη και τη στήριξη όλων όσων εκτιμούν την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός σημείου πολιτισμού, ανεξάρτητου και αυτοοργανωμένου, όπου στις σχέσεις δασκάλων και μαθητών δεν μεσολαβεί το κέρδος μιας επιχείρησης αλλά το πάθος για την ελευθερία, που μόνο ο πολιτισμός χαρίζει. 

"Για να μπορούμε να Δρούμε Συλλογικά και την Επόμενη Ημέρα!", όπως αναφέρει η ομάδα

Στο Χώρο δεν είναι μόνο τα 55 μαθήματα. Είναι και το web radio, είναι και το Σπίτι των Γυναικών, είναι οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που έχει πάρει, είναι το κέφι ενός πάρτι αλλά και η χαρά του να μοιράζεσαι και να δημιουργείς.

*Βρείτε εδώ την πλατφόρμα συνεισφοράς για τη στήριξη του Χώρου 2510 και των δράσεών του

Εικόνα
xwros_2510_lessons_inexarchiagr

Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter