Η Μελωδία των Πουλιών: Προβολή ντοκιμαντέρ στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Nosotros

Πρώτη Προβολή της ταινίας "Η Μελωδία των Πουλιών" της Ναντίν Γκομέζ, στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Nosotros.

H Nαντίν Γκομέζ παρουσιάζει στο Nosotros την ταινία Η Μελωδία των Πουλιών (Exarcheia, The Chanting of Birds), που γυρίστηκε στα Εξάρχεια. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει ανάλυση από τον Γιάννη Ραουζαίο (κριτικό κιν/φου, συγγραφέα-ερευνητή) με συζήτηση, συμμετοχή του κοινού και ερωτήσεις.

Περιγραφή:
Η ταινία μας πάει μια νυχτερινή βόλτα στα Εξάρχεια, μια από τις πιο ενεργές πολιτικά περιοχές της πόλης. Συναντάμε ανθρώπους των οποίων τα ιδανικά και οι φιλοδοξίες βρίσκονται σε συνεχή ροή, σε ένα μέρος στο οποίο το να ζούμε μαζί είναι ζήτημα κοινής ελπίδας, προσδοκιών που βρίσκονται σε αναμονή.

Ένα μικρό απόσπασμα της ταινίας, για μια πρώτη ιδέα..

EXARCHEIA, Le chant des oiseaux Un film de Nadine Gomez | Fb κάλεσμα

//

Extra Ινφο

Που
Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Nosotros
Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια

Πότε
Τρίτη 12 Μαρτίου, 2019
Ώρα: 21.00


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitter
youtube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter