"Επιστροφή Στην Κορυφή", μια ειδική προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας που καταλήγει σε πάρτυ

Ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ Back to the top | Επιστροφή στην Κορυφή, που σκηνοθέτησε ο Στρατής Χατζηελενούδας, στις Νύχτες Πρεμιέρας Athens International Film Festival, στον κινηματογράφο Ιντεάλ.

Το 2008, ο 23χρονος Λεωνίδας ανέβηκε για πρώτη φορά στον Όλυμπο. Στην επιστροφή προς την Αθήνα, ένα ατύχημα με τη μηχανή τού κόστισε σχεδόν τη ζωή του και τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δέκα χρόνια μετά, θέλησε να κατακτήσει ξανά την κορυφή και οι φίλοι του φρόντισαν να τα καταφέρει. Τι κι αν κανείς τους δεν έχει ξανανεβεί ποτέ κανένα βουνό;

Ένας  ύμνος στη δύναμη της θέλησης, της φιλίας και της…punk rock, μιας και τη μουσική της ταινίας επιμελήθηκαν οι Vodka Juniors.

To trailer της ταινίας

Stratis Chatzielenoudas | 2018 | Ελλάδα | Διάρκεια: 96' 

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει πάρτυ της ταινίας "Επιστροφή στην Κορυφή" απο τις 20.00, στο bar Tall's Toy, Καρύτση 10. DJ Set από τον Alexandro Monophone και τον Kwstas Karavokyris. 
 
Όπως διαβάζουμε και χαιρόμαστε: "Μετά την προβολή, θα μετακινηθούμε μερικά τετράγωνα πιο κάτω, στο πιο cool bar της Καρύτση, Tall's Toy, για να γιορτάσουμε την Αθηναϊκή πρεμιέρα μας. Απο την γιορτή μας δε γίνεται να λείπουν οι πιο αλανιάρες κουκουβάγιες της πόλης, Noctua Brewery Athens, που θα μας δροσίσουν με τις γευστικές μπύρες τους!"

Περισσότερες πληροφορίες για το after party εδώ

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Stratis Chatzielenoudas
Φωτογραφία: Vasilis Christodoulou
Μουσική: Vodka Juniors
Μοντάζ: George Zafiris
Παραγωγή: Ioanna Peteinaraki

Σε συνεργασία με το CineDoc, παρουσία συντελεστών. Μια Παραγωγή της Ioanna Petinaraki Moving Rooster Productions, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου / Greek Film Centre, Artcut film and video production services, Real Eyes Productions, Studio Stereotype. 
 
*Το inExarchia βρίσκεται με χαρά στους υποστηρικτές επικοινωνίας του Cinedoc

 

Εικόνα
back to the top

 

Η αφίσα της ταινίας και περισσότερα ινφο στο fb κάλεσμα.

Εικόνα
backtothetop_poster_inexarchiagr


Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitter 


// 

ΙΝΦΟ
 
Cine Ideal 
Πανεπιστημίου 46 
26 Σεπτεμβρίου - 17.30

Πάρτε τα τικετς σας από εδώ

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter