4.20 Symposium Fest: Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην κουλτούρα του σκληρού ήχου που γεννιέται μέσα από καπνούς

Το Smoking Community διοργανώνει και αυτή τη χρονιά το 4.20 Symposium Fest, το μεγάλο συμπόσιο, τον Απρίλιο την ίδια μέρα με πέρυσι, στο υπόγειο του Αν Club.

Τον Απρίλιο του 2018, την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο για το 4.20 Symposium Fest, ανέβηκαν στη σκηνή οι Sadhus ''The Smoking Community'', HALF Gramme of SOMA, Krause και Knock Nevis. Τα ονόματα που μας επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση είναι εξίσου δυνατά. 

Αναλυτικά τα σχήματα που συμμετέχουν:

Sadhus "The Smoking Community"
Εδώ και 10 χρόνια σκορπίζουν ακραίους τυφώνες χαμηλών συχνοτήτων, Το sludge-ικο τρένο από τον Πειραιά, κατάφερε να φτάσει δίπλα σε ονόματα ορόσημα του είδους όπως Eyehategod, Weedeater, Dopethrone, Suma, Toner Low, Belzebong, Sardonis, ενώ έχουν συμμετάσχει και σε κορυφαία Festival, με καλύτερο και πιο πρόσφατο το DesertFest Athens. 

Sadhus' Fb Page | BandCamp


Wish Upon A Star
Punk rock μέχρι τελικής πτώσης! Εδώ και αρκετά χρόνια οι Wish Upon A Star οργώνουν στο πέρασμα τους με εκρηκτικές punk μελωδίες. Το ύφος της μπάντας κινείται σε όλο το φάσμα του punk rock, επηρεασμένο κυρίως από τον μοντέρνο αμερικάνικο ήχο αλλά και την μελωδικότητα του καλιφορνεζικου punk των 90's. Έχουν κυκλοφορήσει τρεις δίσκους από το 2010, με τελευταίο το "Through Thick and Thin" του 2015. Πέρα από πολλές συναυλίες εντός συνόρων όλα αυτά τα χρόνια, έχουν πραγματοποιήσει και 6 ευρωπαϊκές περιοδείες. Αυτόν τον καιρό τελειώνουν τις ηχογραφήσεις για την επερχόμενη 4η κυκλοφορία 

Wish Upon A Star's Fb Page | YouTube Channel

Monovine
Αθηναική ροκ μπάντα που ιδρύθηκε το 2008. Από τότε έχουν παίξει σε διάφορα φεστιβάλ και έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Κύριο χαρακτηριστικό τους οι έντονες εμφανίσεις τους που καθηλώνουν και τους πιο δυσπιστους. Ο ήχος τους είναι ωμός και πεινασμένος με τις κιθάρες να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, τα τύμπανα να σε χτυπούν ανελέητα κατευθείαν στο μεδούλι και με τους στίχους να είναι συχνά αντιφατικοί και να κυματίζουν ανάμεσα στην αναζήτηση, αδράνεια, τη δημιουργικότητα,την αυτοκαταστροφή, την άρνηση και την αποδοχή. Έχουν κυκλοφορήσει 3 studio LPs: Cliche (2011), Swallow (2014) και D.Y.E (2018). 

Monovine's Fb PageYouTube Channel


House Anxiety
Παίζουν sludge. Δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2016, όντας χρόνια φίλοι από την ίδια γειτονιά στο Γαλάτσι. Εχουν κυκλοφορήσει ένα demo το 2017 και σύντομα θα κυκλοφορήσει το full album τους.

House Anxiety's Fb Page | YouTube Channel

//

"Σκάψε βαθιά.
Νερό, πράσινο, κόψε.
Βάλε φωτιά.
Νευροδιαβιβαστές: κορεσμένοι.
Εκπνοή.
Μπάσο, μπότα, καπνός.
Κουνήσου.
Φωνή, κιθάρα, διαύγεια.
Ξανά από την αρχή"

//

Extra Ινφο

Που
An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Πότε
20 Απριλίου, 2019
Έναρξη: 20.00

Εισιτήρια
Προπώληση: 6 ευρώ
Ταμείο: 8 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Fuzz Ink.: Φαλήρου 24-26, Κουκάκι
Heartbomb custom screenprints : Παραμυθιας 38, Κεραμεικός
Uncle Chronis Tattoo: Φανερωμένης 7, Χολαργός
Hemperor: Καραολή Δημητρίου 12, Χαλάνδρι
The Lab T-Shirt: Βεΐκου 73, Κουκάκι
Athens Tattoo Studio: Ερμού 6, Σύνταγμα

Το πόστερ του 4.30 Symposium Fest και το fb κάλεσμα

Εικόνα
4.20symposium_anclub_inexarchia

Εικόνα
Rockabilly burnout στο Beatniks στην Κωλέττη

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter