Τοgether we Fight the Fire: Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πυρόπληκτων

Μια συναυλία οικονομικής ενίσχυσης πυρόπληκτων που θα αποδείξει έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο των μουσικόφιλων για να φτιάξουμε από κοινού έναν καλύτερο κόσμο.

Οι 1000mods δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι απέναντι στην καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές, γι' αυτό επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων, με τον δικό τους τρόπο.

Η συναυλία Τοgether we Fight the Fire έρχεται στην Τεχνόπολη με τα συγκροτήματα 1000mods, Nightstalker, Wish Upon Α Star, Drunk Jackals και Sadhus, τα οποία αποφάσισαν να συμβάλλουν στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι συνάνθρωποί μας και να δώσουν μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη. Όλα τα έσοδα, θα διατεθούν στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, σαν μια ελάχιστη συμβολική κίνηση.

To βαρύ κι ασήκωτο sludge των Sadhus λοιπόν θα συναντηθεί με το ξεσηκωτικό garage rock 'n' roll των Drunk Jackals, λίγο πριν το μπαρουτοκαπνισμένο punk rock των Wish Upon Α Star μας συμπαρασύρει στον ρυθμό τους.

Οι θρυλικοί Nightstalker θα φέρουν μαζί τους περισσότερα από 30 χρόνια αγνού κι ανόθευτου rawk για όλα τα παιδιά του ήλιου εκεί έξω, που δεν θα πάψουν ποτέ να σιγοντάρουν τη φωνή του Αργύρη στο ομώνυμο τραγούδι, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα πολυαγαπημένα classic hits που δεν θα λείψουν από το set τους.

Mods θα παίξουν για πρώτη φορά Live κάποιο από τα τραγούδια, του τελευταίου τους δίσκου, Youth of Dissent περιμένοντας τους φίλους τους να στηρίξουν την πρωτοβουλία τους, με την ελπίδα να κάνουμε όλοι μαζί ένα πολύ σημαντικό sold out show στο κέντρο της πόλης.

 

//

Extra Ίνφο

Που
Τεχνόπολη
Πειραιώς 100, Γκάζι

Πότε
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021
Πόρτες: 19.00
Έναρξη: 21.00

Εισιτήρια
15 ευρώ 
Ηλεκτρονική προπώληση, εδώ.

Πέραν του αντιτίμου του εισιτηρίου, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα ως επιπλέον δωρεά υπέρ των πυρόπληκτων.
*Τόσο οι δωρεές, όσο και τα εισιτήρια θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων.


//

Οι 1000mods έγραψαν για τη συναυλία:

"Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς απέναντι σε όλα αυτά που συνέβησαν πρόσφατα. Άνθρωποι έχασαν σπίτια και περιουσίες, ενώ η φυσική καταστροφή ήταν ανυπολόγιστη.

Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε παρέα με κάλους φίλους να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Θα σας δούμε όλους εκεί!"


Περισσότερα για το λάιβ στο fb κάλεσμα.

Εικόνα
together_we_fight_the_fire_nightstalker_100mods_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter