Προρεβεγιόν με Lost Bodies για την επέτειο των 35 χρόνων στο ΙΛΙΟΝ Plus

Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο ΙΛΙΟΝ plus, σε ένα επετειακό Προρεβεγιόν για τα 35 χρόνια από τις πρώτες δύο κασέτες "Δο Ντίεση" και "Αναρόφηση τροφής", που κυκλοφόρησαν το 1988.

Lost Bodies πλέον έχουν στο ενεργητικό τους 13 κυκλοφορίες σε cd και βινύλιο. Σε αυτή τη συναυλία θα ανέβουν μαζί τους στη σκηνή και παλιότερα μέλη όπως ο Μιχάλης Παπαδημητρίου, ο Νίκος Βελιώτης και η Σίλια Κόη.

Η μουσική τους βρίσκεται στις παρυφές τηs ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την πειραματική μουσική, με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.

 

Remote video URL

 

 

Οι Lost Bodies είναι:
άνος (φωνή), Γιώργος (κιθάρα και φωνή), Βασίλης (μπάσο), Λέανδρος (κρουστά), Κωνσταντής (κιθάρα) και Ίριδα (πλήκτρα)
Οργάνωση Παραγωγής: Unrest Productions

 

//

Εικόνα
Lost Bodies ΙΛΙΟΝ Plus

 

Το fb κάλεσμα στο λάιβ

 

Information

Που
ΙΛΙΟΝ Plus

Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων, Αθήνα
Τηλ. 2108824383

Πότε
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, 2023
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Εισιτήρια
8 ευρώ
Προπώληση, εδώ.

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter